"Об нас витирають ноги!" У Росії збунтувалися дружини "мобіків", які вимагають повернення чоловіків з "СВО": їх намагаються залякати

"Об нас витирають ноги!" У Росії збунтувалися дружини "мобіків", які вимагають повернення чоловіків з "СВО": їх намагаються залякати
"Об нас витирають ноги!" У Росії збунтувалися дружини "мобіків", які вимагають повернення чоловіків з "СВО": їх намагаються залякати

Дружини "мобіків" у різних містах Росії намагаються організувати бунти та мітинги, щоб повернути додому своїх чоловіків. Російська влада дозволів на масові заходи не дає, прикриваючись "ковідними обмеженнями", натомість пропонує росіянкам пільги та гроші.

Про це йдеться в матеріалі "BBC News Русская служба". Жінки скаржаться, що замість демобілізації їм пропонують збільшення відпусток та зарплат, але це не замінить здоров’я їхнім чоловікам.

Найбільше їх турбує, що мобілізовані повинні бути на фронті до закінчення "СВО", але точних дат, коли це відбудеться, ніхто не називає. Через це дружини окупантів намагаються надати своїй проблемі якомога більшого розголосу.

 qhiqqhiqdqidrzroz

У своїх відписках на звернення росіянок у Генштабі РФ спробували пояснити, що їм невигідне встановлення термінів служби мобілізованих. Мовляв, тоді вони отримуватимуть оклад лише у дві тисячі рублів, що призведе до катастрофічного падіння доходів сімей військовослужбовців та зростання соціальної напруженості. 

Читайте по темі: Авіаудар по багатоповерхівці у Харкові: у лікарнях залишаються 14 поранених, двоє у тяжкому стані

Тепер дружини окупантів скаржаться, що російське командування постійно "перевзувається" і змінює свої заяви. Жінки наполягають на тому, що воювати повинні військові, а не цивільні люди.

"Ми дуже довго поводилися мирно, але ми бачимо, що об нас витирають ноги. Влада сама себе поставила в ситуацію, коли дуже легко розгойдувати човен, і не треба нас у цьому звинувачувати – ми нічого не розгойдуємо, ми просто хочемо повернути наших цивільних чоловіків", – заявляють росіянки.

Теги: військовослужбовці, Генштаб РФ, окупанти, російсько-українська війна, Війна, протести, Росія, Мобілізація

Читайте по темі:

Повітряна розвідка російської армії на Харківському напрямку значно посилилась, - Сили оборони
На Київщині внаслідок падіння уламків дронів поранена жінка
На фронті минулої доби відбулося 173 бойових зіткнень
Сили ППО вночі знищили 53 із 56 «Шахедів»
Путін радився з шаманами щодо війни в Україні - ЗМІ
За добу українські захисники знищили 1060 російських окупантів
Уночі окупанти атакували Київ "шахедами", всі збили Сили ППО, - КМВА
Окупанти вдарили з авіації по амбулаторії на Херсонщині
МЗС Туреччини: Мирні перемовини мають забезпечити повагу до «законних інтересів українського народу»
Зеленський: Україна не може спорядити навіть 4 із 14 необхідних бригад