Помер після візиту до ТЦК: стали відомі подробиці скандалу в Одесі

Помер після візиту до ТЦК: стали відомі подробиці скандалу в Одесі
Помер після візиту до ТЦК: стали відомі подробиці скандалу в Одесі

В одному з терцентрів міста опинився чоловік з епілепсією, якому стало зле. Пізніше його непритомного  забрали медики. Через деякий час з’ясувалося, що чоловік помер у лікарні. У поліції вже зробили заяву, а от представники ТЦК поки що мовчать.

Усі деталі трагічного інциденту розповіли журналісти TSN.UA.

Помер після візиту до ТЦК

В Одесі у лікарні помер чоловік, якого напередодні, 18 липня, госпіталізували із Суворовського районного ТЦК з травмою голови.  “Думська” пише, що у лікарні потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій мозку та епілепсію.

Нагадаємо, що на відео, опублікованому раніше в мережі, видно, як чоловіка з травмами голови приводять до тями чоловіки у військовій формі. Події відбуваються на внутрішній території військкомату.  Авторка відео наголосила, що військові забрали її родича, попри важкий діагноз.  

На відео видно, що одному з чоловіків, яких забрали співробітники ТЦК, стало погано — він сидить на лавці, а військові намагаються при вести його до притомності. Водночас авторка стверджує, що одесит — її родич, а до ТЦК та СП забрали його з дому.

Потім військові заборонили жінці знімати відео та загородили отвір у заборі, пригрозивши поліцією. До входу до ТЦК та СП пізніше підійшла ще одна одеситка — ймовірно, мати одного з призовників, якого щойно привели в установу.

Також на відео чути розмову двох жінок, ймовірно родичів яких забрали до ТЦК та СП. Виявилось, що один з них — хильнув зайвого та чомусь опинився на вулиці під час комендантської години. Інша жінка розповідає, що його родича забрали з дому. Ба більше, він сам відчинив двері.

Читайте по темі: В Одесі на хабарі викрили працівника морського коледжу

Зрештою, чоловіку у якого ймовірно стався приступ епілепсії стало настільки зле, що він знепритомнів. На місце приїхала карета швидкої допомоги, чоловіка забрали медики до лікарні. Як з’ясувалося пізніше, цей чоловік помер у медзакладі.

У лікарні потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій мозку та епілепсію. У поліції "Думській" підтвердили смерть чоловіка. Правоохоронці кваліфікували подію за статтею 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство (з позначкою "нещасний випадок"). А реакції ТЦК досі немає.

Теги: Стан здоров’я, Летальні випадки, ТЦК та СП, Скандали, Одеса

Читайте по темі:

У Мукачеві чоловік вдарив співробітника ТЦК пляшкою по голові
МЗС України оголосило демарш Монголії через візит диктатора Путіна до країни
Працівника Кременецького ТЦК викрили на продажі автомобілів, які завезли для ЗСУ
В Одесі перехожі намагалися «відбити» в поліції військовозобов’язаного
В Одесі ТЦК затримали двох п’яних чоловіків
Тютюнова імперія Мамая: БЕБ викрило масштабну схему контрабанди в Одесі
На хабарі викрили заступника керівника та двох службовців ТЦК на Прикарпатті
На Київщині працівники ТЦК жорстко затримали хлопця, поклавши його на землю
На Вінничині засудили сина командира військової частини за незаконне переправлення чоловіків через кордон
СБУ: Керівник Бучанського ТЦК, затриманий за схеми для ухилянтів, вніс 1 мільйон гривень застави, але не зміг вийти на волю