Всі новини за 2024-07-23

515
Командир підрозділу ЗСУ розповів про бої в районі Торецька на Донеччині
Сили оборони в Торецьку стримують переважні сили ворога. Про контрнаступ говорити зарано, але подекуди українським захисникам вдається відкидати окупантів назад і просуватися вперед на невелику відстань, говорить Станіслав Краснов.
477
300 бійців "Грузинського легіону", які воювали за ЗСУ, оголосили в розшук
За словами командира Мамуки Мамулашвілі, сьогодні спецслужби Тбілісі та Москви працюють синхронно, тому багатьом грузинським військовослужбовцям, які воювали у складі ЗСУ, рекомендують залишити країну, щоб уникнути наслідків.
492
У ДТЕК закликали українців самотужки готуватися до зими
Україні потрібно збільшити швидкість підготовки енергетичної сфери до зими. Виконавчий директор ДТЕК Дмитро Сахарук вважає, що її потрібно помножити на 100.
501
Сергій Бубка та Снуп Догг нестимуть олімпійський вогонь у Парижі
Репери Снуп Догг та MC Solaar, олімпійський чемпіон зі стрибків із жердиною Сергій Бубка та актриса Летиція Каста візьмуть участь в естафеті вогню в Сен-Сен-Дені (передмісті Парижа) за кілька годин до відкриття Олімпіади-2024
656
У Великій мечеті шейха Заїда в Абу-Дабі проводитимуть екскурсії українською мовою
У Великій мечеті шейха Заїда в Абу-Дабі з’явиться можливість послухати екскурсію українською мовою.
582
"Динамо" отримало перемогу над "Партизаном" у кваліфікації Ліги чемпіонів
У вівторок, 23 липня, у першій грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" перемогло в Любліні сербський "Партизан"
416
В Росії проводять ядерні навчання зі стратегічними "Ярсами"
За даними Міноборони РФ, під час тренування ракетники відпрацюють протидію умовним ДРГ та навчаться виводити спецтехніку із зон умовного хімічного зараження.
508
Посадовиця податкової з Харкова, котра вимагала 150 тисяч доларів хабаря, уклала угоду з ВАКС
Посадовицю податкової Харківської області Тетяну Горбань, котру затримали за вимагання хабаря в 150 тис. доларів, засудили умовно.
405
Чоловіка, який надіслав вибухівку у посольство України в Іспанії, посадили на 18 років
Верховний суд Іспанії засудив до 18 років ув’язнення державного службовця Помпейо Гонзалеса Паскуаля, який розсилав пакунки з вибухівкою у держустанови та посольства, зокрема й українське.
414
Під час візиту до США Нетаньяху зустрінеться з Трампом
Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху завтра, 24 липня, проведе зустріч з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом.
580
В Україні виставили на продаж активи багатьох банків
Фонд гарантування планує продати активи 8 банків, що ліквідуються. Початкова ціна реалізації всіх лотів складає 497,4 млн грн.
513
ЗМІ: Євросоюз запропонував два варіанти заморожування активів РФ на більш тривалий період
Європейський Союз запропонував державам-членам блоку два варіанти щодо заморожування активів російського Центрального банку на більш тривалий період часу.
588
В Мінцифри закликали українців із ТОТ повідомляти маршрути пересування ворога в чатбот єВорог
У Міністерстві цифрової трансформації показали російську техніку, яку вкрай важливо виводити з ладу якнайперше. Йдеться про паливозаправники та їхні маршрути до складів.
594
В армії РФ використовують найманців із Сирії як "гарматне м’ясо"
В окупаційній армії РФ загальноприйнятна практика – іноземних найманців командування на місцях використовує як "гарматне м’ясо". Командири загарбників особисто зацікавлені у смертях таких найманців.
640
Замах на Трампа: нападник шукав в мережі інформацію про вибухівку та стрілянину у Мічигані
Перед замахом на експрезидента США Дональда Трампа підозрюваний Томас Крукс шукав у своєму мобільному телефоні матеріали про стрілянину у Мічигані та інформацію про вибухівку.