В Луганській області підозри оголосили 6 поліцейським-зрадникам

В Луганській області підозри оголосили 6 поліцейським-зрадникам
В Луганській області підозри оголосили 6 поліцейським-зрадникам

Шістьом правоохоронцям з Луганської області повідомлено про підозру у державній зраді (ч. 2 ст.111 КК). Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Двоє поліцейських зі Сватівського районного відділу поліції та управління поліції в Луганській області присягнули на вірність псевдореспубліці та були призначені до штату так званих Сватівського та Білокуракинського «районних відділів МВС ЛНР».

У захоплених адмінбудівлях Старобільського слідчого ізолятора залишилися «працювати» двоє інспекторів. Наразі вони несуть «службу» у незаконній структурі – «Старобільському слідчому ізоляторі управління виконання покарань МВС ЛНР».

Також на співпрацю з окупаційною владою РФ погодився працівник територіального управління Служби судової охорони Луганщини. Наразі він є співробітником так званого «Новопсковського райвідділу МВС ЛНР».

Ще одна підозрювана – працівниця Троїцького райвідділу управління ДМС України в Луганській області. Вона обійняла посаду в окупаційному «Троїцькому райвідділі МВС ЛНР».

Підозрювані дотримуються нелегітимного «законодавства ЛНР» та сприяють насадженню російського окупаційного режиму на території Луганщини.

Їм загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Теги: Правоохранительные органы, МВД ЛНР, Державна зрада, Госизмена, подозрение, Офіс генпрокурора, Луганська область, ЛНР

Читайте по темі:

ДБР завершило розслідування справи про держзраду Олександра Дубінського та Андрія Деркача
В Одесі СБУ затримала російського агента, який шпигував за ППО
Зрадник екснардеп Деркач став сенатором від Астраханської області РФ, — ЗМІ
СБУ викрила колаборанта, що поширював російську пропаганду на сході країни
Офіс Генпрокурора: РФ била по деяких енергооб’єктах понад 40 разів
Україна просить Інтерпол розпочати розшук депутата Дмитрука
Секта Мальцева: Лідерів одеського культу підозрюють у держзраді та диверсіях
«Я не цікавився, чим він займається», — міністр Матвій Бідний про тестя, підозрюваного у продажі росіянам компонентів для зброї
В Україні різко підскочила жіноча злочинність
Нардепу Дубінському змінили підозру та оголосили нову