"Смотрящего" за Ізмаїлом "Мечу" оголосили в розшук

"Смотрящего" за Ізмаїлом "Мечу" оголосили в розшук
"Смотрящего" за Ізмаїлом "Мечу" оголосили в розшук

Київський районний суд міста Одеса надав дозвіл на затримання з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно 35-річного уродженця Болградського району Євгена Улузова, який вважається так званим "смотрящим" зі містом Ізмаїл на прізвисько "Мечу". Відповідне рішення 2 серпня 2023 року постановила служитель Феміди Юлія Федулеєва.

У ніч проти 10 серпня профайл "Мечу" з’явився в переліку осіб, які переховуються від органів влади, на сайті Міністерства внутрішніх справ.

 qhidddiqqeiqetroz

(Євген Улузов - фото зразка 2020 року)

Офіційною датою зникнення Улузова з радарів вважається 30 липня 2023 року. Того дня правоохоронці виписали авторитету повідомлення про підозру в поширенні злочинного впливу (ч.1 ст.255-1 КК України) та організації підпільного казино під вивіскою покерного клубу (ч.2 ст.203-2 КК України).

Згідно з фабулою справи, періодом набуття "Мечу" статусу так званого "смотрящего" за містом Ізмаїл вважається 2019 рік. Мовляв, відповідні регалії Улузов здобув за підтримки двох королів злочиного світу - Надира Саліфова ("Гулі Бакинський") та Міндії Горадзе ("Лавасогли Батумський").

Зауважимо, що поточна підозра "наглядачу" за нормами антизлодійського закону виписана в рамках розслідування кримінальної справи відносно злодія в законі "Лавасогли Батумського" та представників його інтересів у Південній Пальмірі (детально з переліком фігурантів провадження можна ознайомитися в публікації Dетектив-Info).

detective-info.com.ua

Теги: Горадзе Миндия, Салифов Надир, Надыр Салифов, Надир Салифов, Розыск, розшук, Юлия Федулеева, Федулеева Юлия, Смотрящий, Измаил, Улузов Евгений

Читайте по темі:

Ніжинського "смотрящего" Уразгельдиєва оголосили в розшук
Ідентифіковано шістьох російських військових, які катували цивільних на Харківщині навесні 2022 року
На окупованих територіях росіяни посилюють пошук дезертирів, – ЦНС
У Хорватії шукають трьох українців, яких підозрюють у підпалі десятків суден
Депутата з Одеси Матвєєва оголосили у міжнародний розшук
Бізнесмен зі Львова: перевалка в Санкт-Петербурзі, білоруський кум та авто для топів «Газпрому»
У Дунаї знайшли тіло зниклої 13-річної дівчинки
Голова селищної ради на Одещині привласнював кошти, надані на ремонт постраждалого від війни житла
Правоохоронці виявили тіло безвісти зниклого пенсіонера, якого розшукували 10 днів
Колишній депутат Деркач став одним із кандидатів у російську Раду Федерації