Ніжинського "смотрящего" Уразгельдиєва оголосили в розшук

Ніжинського "смотрящего" Уразгельдиєва оголосили в розшук
Ніжинського "смотрящего" Уразгельдиєва оголосили в розшук

Правоохоронці оголосили в розшук 38-річного раніше судимого громадянина України Рустама Уразгельдиєва, який вважається так званим "смотрящим" з боку криміналітету за містом Ніжин Чернігівської області.

Відомості про це містяться в матеріалах судового реєстру та підтверджуються відповідним профайлом на сайті МВС в переліку осіб, які переховуються від органів влади.

З них випливає: датою винесення відповідної постанови слідчого позначено 26 липня поточного року. Цьому передувало щонайменше двічі ігнорування Уразгельдиєвим відвідин Новозаводського суду Чернігівщини 19 та 22 липня відповідно.

 eiqruidtqihrroz

У цих засіданнях служителі Феміди планували розглянути клопотання щодо посилення запобіжного заходу Рустаму Агаджумовичу, якому наприкінці червня 2024 року висунули підозру в організації підпільного казино (ч.2 ст.203-2 КК України). Тоді Уразгельдиєву, як вже повідомлялося на сторінках, визначили "запобіжник" у вигляді застави в розмірі 908,4 тис. грн. Достойник намагався пом’якшити цей вердикт в апеляційній інстанції, але марно.

Невдовзі після цього двічі амністований член банди "ніжинських робінгудів", який став "смотрящим" за містом, зник.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus