У Дунаї знайшли тіло зниклої 13-річної дівчинки

У Дунаї знайшли тіло зниклої 13-річної дівчинки
У Дунаї знайшли тіло зниклої 13-річної дівчинки

Ввечері 2 серпня на центральному пляжі Ізмаїла на Одещині 13-річна дівчинка пішла купатись у річці Дунай і зникла. Двоє підлітків розшукували свою подругу, про що очевидці повідомили правоохоронців. Вони, а також рятувальники і прикордонники долучилися до пошуків, і вдень 3 серпня водолази дістали дівчинку з річки.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Одеській області. Попередньо, смерть дитини настала унаслідок утоплення.

Судово-медичний експерт оглянув тіло дівчинка і не виявив на ньому тілесних ушкоджень.

"В рамках провадження, розпочатого за ознаками ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тіло направлено на судово-медичну експертизу для встановлення точної причини смерті", – сказано в повідомленні.

Сім’я, в якій виховувалася загибла дівчинка, перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилась у складних життєвих обставинах. При цьому батьки в поле зору поліції раніше не потрапляли.

Читайте по темі: Нацполіція: жоден із паліїв військових авто не отримав від замовників обіцяних грошей

У родині загиблої залишилося шестеро дітей.

Правоохоронці нагадали, що на річці Дунай заборонено купатися через сильну течію. "Закликаємо дорослих пояснювати це дітям і контролювати їхнє дозвілля", – сказав заступник начальника Ізмаїльського районного відділу поліції, начальник відділу превенції Дмитро Ломов.

У Дунаї знайшли тіло зниклої 13-річної дівчинки: подробиці трагедії eiqreitidzqroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus