"Ви – гниди": учасниця шоу "Вiд пацанки до панянки" та "СуперМама" потрапила в мовний скандал

"Ви – гниди": учасниця шоу "Вiд пацанки до панянки" та "СуперМама" потрапила в мовний скандал
"Ви – гниди": учасниця шоу "Вiд пацанки до панянки" та "СуперМама" потрапила в мовний скандал

У Києві виник мовний скандал нібито за участю уродженки Херсона Ірини Слюнько, яка відома зйомками у шоу "Від пацанки до панянки" та "СуперМама".

Жителі київського ЖК "Нова Англія" опублікували запис голосового повідомлення у месенджері Telegram від учасниці чату на ім’я "Ліда" із фотографією Слюнько. Слід пояснити, що "Ліда" – прізвисько, яке Слюнько отримала під час шоу.

Це саме фото є в її офіційному Instagram- акаунті. Відеозапис поширився по Telegram-каналах

У голосовому повідомленні дівчина розповідає, що жила та навчалася у Херсоні, тому звикла говорити російською. Цікаво, що свої соцмережі Слюнько веде українською мовою. До Києва учасниця популярного шоу справді переїхала з Херсона, про що багато разів писала до Instagram.

’’Ви – гніди’’: учасниця шоу ’’Від пацанки до панянки’’ та ’’СуперМама’’ потрапила у мовний скандал qhidddidzitroz

"Ваш закінчений київський бомонд мене вже за*бал, чесно кажучи. Я все життя прожила в Херсоні, я навчалася в російській школі, розмовляла і розмовлятиму російською мовою. І те, що ви пишете про державну мову. Так, у нас українська , але мені так пох*й, чесно кажучи. Ви - гніди, реально гніди. А я вам так скажу: я говорю російською та українською мовами. А ви просто кінчені люди", - йдеться в записі.

На відео видно, що сусіди оприлюднили не весь запис. Ролик обірвався на момент, коли "Ліда" українською почала розповідати про приліт у Херсоні.

Варто зазначити, що Слюнько також брала участь у серіаліті "Пацанки. Нове життя" 2017 року. Завдяки перемозі у реаліті вона отримала квартиру у столиці.

’’Ви – гніди’’: учасниця шоу ’’Від пацанки до панянки’’ та ’’СуперМама’’ потрапила у мовний скандал

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus