Чиновники

574
Колишнього посадовця Агенції оборонних закупівель Черненка затримала СБУ: обіцяв за винагороду сприяти у закритті справи
Ввечері 26 липня СБУ затримала колишнього працівника Агенції оборонних закупівель Віталія Черненка. Він за винагороду обіцяв сприяти закриттю справи, використовуючи зв’язки у правоохоронних органах. ЗМІ повідомляють, що мова про хабар у розмірі $700 тис.
514
Голова Південного відділення АМКУ Борисенко користується Lexus своєї тещі
Голова Південного міжобласного територіального відділення АМКУ Андрій Борисенко користується Lexus NX300H, який оформлений на його тещу-пенсіонерку з села.
470
Схема ДМС: Як столичний чиновник В’ячеслав Гузь заробляв на продажі українських паспортів для росіян
У минулому розслідуванні журналістів йшлося про начальника Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у Києві та Київській області В’ячеслава Гузя.
674
В Одесі посадовця АМКУ затримали з хабарем у 10 тисяч доларів
В Одесі викрито посадовицю територіального відділення Антимонопольного комітету з хабарем у 10 тис. доларів.
615
Американський сенатор-корупціонер Менендез добровільно пішов у відставку
Сенатор від Демократичної партії Боб Менендез, який став засудженим злочинцем за звинученнями у корупційній діяльності, добровільно залишить своє місце у парламенті.
610
Двом посадовцям київського метрополітену після ідтоплення тунелів повідомили про підозру
Двом посадовцям київського метрополітену повідомили про підозру у службовій недбалості, що спричинило підтоплення тунелів між станціями "Деміївська" та "Либідська".
690
Дружина віцемера Миколаєва, підозрюваного у корупції, хизується коштовною ювеліркою та подорожами
Нещодавно у Берліні пройшов форум з відбудови України. У складі делегації, яка приїхала просити у міжнародних партнерів кошти на відновлення Миколаєва, був віцемер Сергій Коренєв.
549
У мережі повідомляють про затримання мера Білгород-Дністровського Віталія Граждана
Одеські паблики пишуть про затримання мера Білгород-Дністровського Віталія Громадяна.
553
Керівник управління АРМА Жоравович заробив 4,65 мільйона гривень від продажу майна
Керівник Північно-Східного міжрегіонального управління агентства Дмитро Жоравович продав рухоме майно за 4,65 млн гривень, а також через суд отримав майно на 2,6 млн гривень.
580
НАБУ почало кримінальне провадження щодо чиновника ДБР Удовиченка після журналістського розслідування
Національне антикорупційне бюро України розпочало кримінальне провадження стосовно першого заступника директора ДБР Олександра Удовиченка. Раніше журналісти з’ясували, що він живе у незадекларованій елітній квартирі у Києві.
825
Що відомо про Джей Ді Венса, якого Трамп обрав кандидатом у віцепрезиденти США
Сенатор від американського штату Огайо Джей Ді Венс, якого Дональд Трамп обрав кандидатом на посаду віцепрезидента, голосував проти законопроєкту про виділення Україні додаткової допомоги для боротьби з Росією. Він поділяє позицію Трампа про те, що допомогу Києву потрібно зменшити.
665
Директор збиткового ДП «Житомирторф» придбав авто за 1,6 мільйона гривень під час війни
Директор ДП «Житомирторф» Фонду держмайна України Володимир Павленко під час війни придбав нове авто за 1,6 млн гривень.
520
На Луганщині засудили ексчиновницю за співпрацю з окупантами
За матеріалами СБУ до тривалого терміну за ґратами заочно засуджено колишню головну спеціалістку Луганської облдержадміністрації.
608
Член наглядової ради державного "Приватбанку" Юлія Мецгер придбала Mercedes за 3 мільйони
Дружина ексголови правління Державного експортно-імпортного банку Євгена Мецгера та членкиня наглядової ради державного «ПриватБанку» Юлія Мецгер купила кросовер Mercedes-Benz за 3 млн гривень.
621
Перший заступник директора НАБУ Углава каже, що пройшов поліграф і до зливів не причетний
Перший заступник директора НАБУ Гізо Углава заявив, що пройшов за власною ініціативою поліграф і висновок свідчить про те, що він не причетний до витоку інформації слідства з бюро.