Гарячі новини

574
Колишнього посадовця Агенції оборонних закупівель Черненка затримала СБУ: обіцяв за винагороду сприяти у закритті справи
Ввечері 26 липня СБУ затримала колишнього працівника Агенції оборонних закупівель Віталія Черненка. Він за винагороду обіцяв сприяти закриттю справи, використовуючи зв’язки у правоохоронних органах. ЗМІ повідомляють, що мова про хабар у розмірі $700 тис.
690
Дружина віцемера Миколаєва, підозрюваного у корупції, хизується коштовною ювеліркою та подорожами
Нещодавно у Берліні пройшов форум з відбудови України. У складі делегації, яка приїхала просити у міжнародних партнерів кошти на відновлення Миколаєва, був віцемер Сергій Коренєв.
670
Бізнес-партнер Єрмака Артем Колюбаєв взяв гроші у росіян на будинок у США
Сім’я українського кінопродюсера Артема Колюбаєва, бізнес-партнера голови Офісу Президента Андрія Єрмака, взяла позику у росіян на придбання будинку у передмісті Вашингтона за $600 тисяч.
750
Харківська суддя на замовлення: Через махінації з авторозподілом справ Україна могла втратити понад пів мільярда гривень
Журналісти встановили випадки маніпуляції автоматичним розподілом справ у Харківському окружному адміністративному суді на користь судді Олени Заічко.
723
"Волонтер" Олексій Владіміров на Lamborghini: як розбагатіти під час війни
"Ніхто не знає, хто це, але в нього ламба, тому на всяк випадок всі вітаються", – так в елітному столичному спортклубі "Царський" описують 37-річного Олексія Владімірова, який раптово під час повномасштабної війни почав привертати увагу залишків столичних еліт.
721
Вкрали понад 100 мільйонів гривень: викрито масштабну схему розкрадання на закупівлях для ЗСУ
Причетними до розкрадань коштів виявилися службовці квартирно-експлуатаційних підрозділів і представники комерційних структур майже в усіх регіонах України.
582
П’ятизіркові готелі та люксові бренди: Донька хабарника Гунька веде розкішне життя під час війни
Чиновника затримали детективи НАБУ під час отримання хабаря у 170 тисяч доларів
506
Один зі синів розшукуваного Михайла Гладковського зводить віллу на узбережжі Іспанії, - ЗМІ
Йдеться про земельну ділянку у La Zagaleta – закритому елітному поселенні на півдні країни, де збираються зірки шоубізнесу, спортсмени, бізнесмени та політики з усього світу.
715
Корупціонерам в Україні дозволять відкупитися від покарання
В Україні підтримали законопроєкт, який дозволить підозрюваним у корупційних злочинах відкупитися від покарання, сплативши штраф. Розміри відшкодування варіюються від 204 тис. до 204 млн гривень залежно від тяжкості злочину. В першому читанні за це проголосував 231 депутат.
472
В Україні арештували майно поплічника Януковича Миколи Янковського на понад 1 мільярд гривень
Арештовано майно довіреної особи Януковича на понад 1 млрд грн.
469
Елітність та розкіш: як живуть народні депутати, які просять у держави кошти на оренду житла
За час повномасштабної війни з Росією, українці неодноразово були свідками бездумних рішень влади витрачати бюджетні кошти: на плитку в десятках тилових міст, та асфальт у прифронтових, кількамільярдні дорожні розв’язки в столиці та десятки-сотні мільйонів на дороги по всій Україні, а ще серіали, барабани, овочерізки…
695
Як одіозна Юрченко, заволодівши землею на мільйони доларів, очолила "боротьбу з корупцією" в Броварській РДА
Корупційні скандали - не поміха заробіткам? Заступниця голови Броварської районної військової адміністрації Ольга Юрченко у своїй декларації показала земельні ділянки на понад 2 млн доларів США.
783
Фірма Дмитра Адамовського, який має російський паспорт і торгує нафтою, постачає продукти для ЗСУ
Закупівлі продуктів харчування для військових останнім часом почали все частіше набирати рис скандальності. То якість низька, то їхня доставка не вчасна, або ж контракти виконуються тільки частково. В результаті військові вимушені публічно жалітися на деякі компанії.
746
Планує вивести гроші з України? Столична забудовниця Владислава Молчанова зареєструвала фірми у Великій Британії
Відома столична забудовниця Владислава Молчанова, схоже, намагається знайти «запасний аеродром» і закріпитися у Великій Британії. Аналіз реєстрів цієї країни дає зрозуміти, що з часу повномасштабного вторгнення Росії в Україну власниця будівельної компанії Stolitsa Group обзавелась одразу декількома компаніями на Туманному Альбіоні.
825
Нардеп Тищенко приховує мільйонні статки, які записані на колишню дружину Барановську
Образи колишньої дружини нардепа Миколи Тищенка неодноразово привертали увагу ЗМІ. Лише один образ Алли Барановської коштує приблизно 800 тисяч гривень.