Депутати

639
Німецький євродепутат викрив спробу стеження за собою: підозрює владу Угорщини
Німецький євродепутат від Партії зелених Даніель Фройнд, який є одним з найвідвертіших критиків Угорщини, заявив, що став мішенню шпигунського програмного забезпечення всього за два тижні до червневих виборів до Європарламенту.
517
Розкішні авто, елітні годинники та таємниці земельних угод депутата Київоблради Геннадія Слепцова
Геннадій Слепцов, обраний депутатом Київоблради від «Слуги народу», розпочав свою роботу з посади голови комісії з капітального будівництва.
658
Підприємство сім’ї нардепа Тарути маніпулювало авторозподілом справ, щоб отримати потрібне рішення
Приватне акційне товариство «Алчевський металургійний комбінат», яке належить сім’ї народного депутата від партії «Батьківщина» Сергія Тарути, маніпулювало авторозподілом справ.
487
Нардеп Дубінський під час війни записав на матір квартиру в Барселоні
Мати нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у державній зраді, пенсіонерка Алла Березовська.
541
ВАКС продовжив обов’язки нардепу Гуньку
Вищий антикорупційний суд продовжив до 15 вересня строк дії обов’язків, покладених на народного депутата Анатолія Гунька. Спеціалізована антикорупційна прокуратура обвинувачує його у шахрайському заволодінні 85 тисячами доларів та підбуренні до хабарництва.
597
САП у листопаді скерує до суду справу нардепа Ісаєнка
Спеціалізована антикорупційна прокуратура після 3 листопада скерує до суду обвинувальний акт стосовно народного депутата Дмитра Ісаєнка про організацію спроби незаконно заволодіти землею та майном Державного будівельного комбінату.
345
Депутат-мільйонер з Київоблради: "слуга народу" Станіслав Вихор накопичив статки на десятки мільйонів
32-річний заступник голови фракції «Слуга Народу» в Київській обласній раді Станіслав Вихор живе на 8 тисяч гривень на рік, одночасно декларуючи багатомільйонні активи.
400
Хабарники і "рєшали": Хроніка підозр та скандалів "Слуг народу"
У минулий понеділок НАБУ затримало чергового депутата зі "Слуг народу" на хабарі. Обранець від президентської партії не поцурався заробити на відбудові зруйнованої рашистами Охтирки.
488
"Слуга народу" Жупанин засвітився в готелі львівського контрабандиста Козловського
Елітний готельний комплекс зі SPA-центром та медичною клінікою Emily Resort, що на Львівщині належить власнику Вінниківської табачної фабрики Григорію Козловському.
613
Екснардеп Крючков, якому загрожує до 12 років тюрми, виїхав за кордон і вже майже півроку не повертається
Колишній народний депутат Дмитро Крючков ще 15 лютого виїхав за кордон і не повернувся. Сам політик продовжує брати участь в судових засіданнях шляхом відеоконференції, але в Україну не повертається.
433
Депутат ВР Горенюк під час війни отримав від батька авто за 2 мільйони гривень
Народний депутат від фракції «Слуга народу» з Одеси Олександр Горенюк під час війни отримав у користування від батька Hyundai IONIQ 5 (2022) вартістью у 2 млн гривень.
536
У Полтавській облраді майже половина депутатів не стали на облік в ТЦК
Майже половина депутатів Полтавської обласної ради не стоять на обліку в Територіальних центрах комплектування. Також на облік не стали більшість представників Полтавщини у Верховній Раді
416
Депутату Калуської райради Проціву винесли вирок за отримання хабара від ухилянта
Долинський районний суд Івано-Франківської області виніс вирок депутату Калуської районної ради Юрію Проціву, який із знайомим отримали 7000 доларів хабара від ухилянта за вплив на голову та членів військово-лікарської комісії (ВЛК).
507
Депутат Київоблради Сергій Потрясаєв приховує елітну нерухомість та мільйони готівки
Соратник Миколи Тищенка і депутат Київоблради від партії СН Сергій Потрясаєв, у розпал війни став власником великої земельної ділянки та будинку в Броварському р-ні, від якого його обрано.
609
"Слугу народу" залишила ще одна депутатка
Депутат Верховної Ради Юлія Яцик вийшла зі фракції "Слуга народу".