"Потрібно загадати бажання": російський репер "порвав" зал жартом про Путіна

"Потрібно загадати бажання": російський репер "порвав" зал жартом про Путіна
"Потрібно загадати бажання": російський репер "порвав" зал жартом про Путіна

Відомий російський репер Noize MC (справжнє ім’я – Іван Алексєєв), який засуджує війну в Україні, гастролює Європою з концертами. Під час одного зі своїх виступів артист потужно пожартував про кремлівського диктатора Володимира Путіна. Він закликав загадати бажання і розсекретив думки багатьох українців.

Ролик, який уже став вірусним, поширили в TikTok. Після слів зірки зал буквально вибухнув оваціями. До слова, Алексєєв відомий своїми антивоєнними висловлюваннями та гострими жартами (щоб подивитися фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Під час виконання наступної пісні потрібно обов’язково загадати бажання. Тільки нікому його не розповідайте, а то не здохне", – сказав зі сцени Noize MC. Аудиторія безперечно зрозуміла, що має на увазі музикант. Після лиха, яке приніс президент РФ нашому народу, українці мають одне бажання на всіх.

"Потрібно загадати бажання": російський репер "порвав" зал жартом про Путіна. Відео eiqeeiqdqidzkroz

Нагадаємо, репер дав концерт у Молдові 22 квітня 2023 року. Під час заходу охорона відібрала українські прапори у глядачів та намагалася вивести їх з зали. Це помітив вокаліст. Іван Алексєєв зупинив виступ і заявив: поки прапори не повернуть – він не продовжить співати. У цей момент люди підтримали кумира та почали скандувати "Ні війні".

"Потрібно загадати бажання": російський репер "порвав" зал жартом про Путіна. Відео

Як відомо, зараз Noize MC живе у Литві. Він одружений та має двох дітей. У 2022 році знаменитість внесли до списку "іноземних агентів" у Росії.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus