Арешт Гіркіна налякав кремлівських кураторів на тимчасово окупованих територіях

Арешт Гіркіна налякав кремлівських кураторів на тимчасово окупованих територіях
Арешт Гіркіна налякав кремлівських кураторів на тимчасово окупованих територіях

Нещодавній арешт терористів Ігоря Гіркіна (Стрілкова) та Павла Губарєва неабияк налякав колаборантів на тимчасово окупованих Росією територіях України. Вони почали масово тікати звідти.

Про це повідомляє Центр національного спротиву. Зазначається, що між окупантами на ТОТ зростає напруга. Загальні настрої колаборантів та російських гастролерів в окупаційних адміністраціях вже не такі оптимістичні, як було раніше.

"Так, серед гауляйтерів поширюється практика взяття "відпусток" за станом здоров’я, щоб відсидіти вдома процес "кадрових чисток". Більшість кремлівських кураторів взагалі відбула в РФ", - йдеться в повідомленні.

Така невизначеність, вважають у ЦНС, у деяких випадках вже призвела до фактичного блокування роботи окупаційних адміністрацій.

"Однак Москва не може виправити ситуацію, адже політика Кремля і є причиною такої ситуації", - заявили в Центрі.

Нагадаємо, Гіркіна, оголошеного в міжнародний кримінальний розшук за злочини на Донбасі в 2014 році, було затримано російськими силовиками у своєму будинку в Москві близько 11:30 п’ятниці, 21 липня. Ймовірно, це стало наслідком його постійної та гострої критики диктатора Путіна, в якій він буквально називав його нікчемністю та дуже докладно це аргументував.

Міщанський районний суд відправив його до СІЗО на два місяці , процес отримав широкий резонанс у ЗМІ. Слідство просило про арешт, наполягаючи, що Стрєлков може втекти, оскільки має навички конспірації.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus