Замість роботи над помилками – пошук винних: стали відомі справжні наслідки атаки дронів по Брянську

Замість роботи над помилками – пошук винних: стали відомі справжні наслідки атаки дронів по Брянську
Замість роботи над помилками – пошук винних: стали відомі справжні наслідки атаки дронів по Брянську

Уночі 30 серпня російський Брянськ був атакований відразу кількома ударними безпілотниками. Офіційно в РФ заявили, що всі БПЛА нібито було збито силами ППО, але це не так. Насправді кілька об’єктів країни-агресорки були успішно вражені.

Серед них був завод "Група Кремній Ел" (вул. Червоноармійська, 103), який займається виробництвом мікроелектроніки для військових та цивільних потреб. Про це повідомив Telegram-канал "Досье Шпиона", який веде співробітник однієї зі спеціальних служб.

Результатом удару безпілотника, який був зафіксований о 1:07, стало займання в одному з цехів.

Пізніше, о 6:07 30 серпня, стався підрив будівлі слідчого управління Слідчого комітету Росії по Брянській області (вул. Червоноармійська, 158). Через удар БПЛА почалося займання будівлі. В результаті вигоріло кілька кабінетів, окрім того, постраждав і дах.

О 6:41 та 7:23 ще два ударні дрони атакували телевізійну вежу (пр. Станке Димитрова, 79). БПЛА пошкодили телекомунікаційне обладнання, що призвело до призупинення теле- та радіомовлення на території Брянська.

"Традиційно, замість роботи над помилками та пошуку проломів у повітряній обороні міста, силовики приступили до свого улюбленого заняття – пошуку винних. І "цапів-відбувайлів" знайшли швидко і оперативно", – пише автор каналу.

У результаті в атаці БПЛА на Брянськ звинуватили посадових осіб та рядових військовослужбовців 614-го гвардійського зенітного ракетного полку (в/ч 92574). Їм інкримінують порушення правил несення бойового чергування, що спричинило тяжкі наслідки, скоєні в умовах збройного конфлікту (ч. 4 ст. 340 КК РФ).

"Рішення геніальне. Замість того, щоб посилити сили ППО, простіше кинути всіх у в’язницю. Санкція статті від 5 до 10 років позбавлення волі, до речі", – сказано у повідомленні.

Замість роботи над помилками – пошук винних: стали відомі справжні наслідки атаки дронів по Брянську tdiqrikdidrqroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus