Путін похвалився розробкою в Росії зброї "на нових фізичних принципах": у мережі підняли заяву на сміх

Путін похвалився розробкою в Росії зброї "на нових фізичних принципах": у мережі підняли заяву на сміх
Путін похвалився розробкою в Росії зброї "на нових фізичних принципах": у мережі підняли заяву на сміх

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що держава-терорист розробляє зброю "на нових фізичних засадах". Воєнний злочинець видав, що таке озброєння "забезпечуватиме безпеку будь-якої країни у найближчій історичній перспективі".

Однак, про який саме вид зброї йдеться, ватажок Кремля не уточнив. Про це пишуть російські пропагандистські ЗМІ.

На зустрічі з модераторами ключових сесій Східного економічного форуму, який проходить у Владивостоці, Путін розповів, що зброя "на нових фізичних принципах" передбачає використання якісно нових або раніше не використовуваних технологій та принципів дії.

"Навіть якщо подивитися у сферу забезпечення безпеки, то зброя на нових фізичних принципах забезпечуватиме безпеку будь-якої країни у найближчій історичній перспективі. Ми чудово це розуміємо та працюємо над цим", – заявив кремлівський убивця.

Російські пропагандисти пишуть, що до таких видів зброї відносять лазерну, інфразвукову, радіочастотну та інші види. Однак сам диктатор не розповідав, що саме розробляє Росії.

До того ж у мережі не повірили у чергові легенди диктатора про "міць" російського військово-промислового комплексу. Користувачі соцмережі заявили, що у Росії справді не залишилося принципів, а фізику вирішили просто "знищити".

Також люди звернули увагу, що Путін регулярно розповідає про новітні розробки та успіхи ВПК РФ, проте армія країни-агресора продовжує використовувати техніку часів Другої світової війни. Крім того, у мережі нагадали, що ще 2016 року кремлівські пропагандисти розповідали про "надсучасні" розробки озброєння, проте досі нічого не показали.

Путін похвалився розробкою в Росії зброї  eiqrrihkiurroz

Диктатору також дорікнули, що в РФ все розробляється лише на словах, а насправді нічого не змінюється.

Путін похвалився розробкою в Росії зброї

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus