Журналіст Бабченко заявив, що СБУ порушила на нього справу

Журналіст Бабченко заявив, що СБУ порушила на нього справу
Журналіст Бабченко заявив, що СБУ порушила на нього справу

СБУ порушила справу проти російського журналіста-емігранта Аркадія Бабченка, який після Майдану жив в Україні і чиє вбивство СБУ інсценувала у 2018 році.

Про це повідомив сам Бабченко у своєму телеграм-каналі.

За словами журналіста, орієнтування на його затримання висить у базі прикордонників.

"На яких підставах порушено кримінальну справу - я не знаю. Та мені й не цікаво. Власне кажучи, може бути тільки одне - @уесосив Бубочку. Ніяких інших варіантів бути просто не може. Я знав, що це станеться. Але до останнього не вірив . Не хотів вірити", - пише Бабченко.

 qhiqqhidzkidqeroz

Кого він називає "Бубочкою", з поста неясно. Але раніше Бабченко у своїх постах критикував Володимира Зеленського.

"Тепер у нього Зеленський - сильний (аааа!!!) і сміливий лідер. Ну, недоумство та відвага, є таке", - так, наприклад, він коментував висловлювання американського дипломата Майкла Макфола про українського президента.

Бабченко вважає, що Україна його зрадила, і впевнений, що у разі затримання ще й екстрадує до РФ.

"Що мене екстардують у Мордор - ні на секунду не сумніваюся. Громадянин Росії? Ну так і @издуй. Для мене це крах. Усіх планів. Усіх думок. Усіх надій. Усі ці роки я своє майбутнє асоціював із Україною", - написав Бабченко.

Він також заявив, що наразі проект "Україна" для нього закритий.

"Зеленський при владі ще як мінімум п’ять років. Разом - десять. Державності немає. Це вже зрозуміло. Відповідно, в’їзд мені закритий. Через десять років не повертаються. Ніхто. Ніколи. Нікуди. Проект "Україна" щодо мене закритий. Закрив його не я", - висловився російський журналіст.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus