Аеродром "Саки" в окупованому Криму потрапив під масштабний удар, – ЗМІ

Аеродром "Саки" в окупованому Криму потрапив під масштабний удар, – ЗМІ
Аеродром "Саки" в окупованому Криму потрапив під масштабний удар, – ЗМІ

СБУ та ВМС цієї ночі завдали масштабного удару по військовому аеродрому "Саки" в окупованому Криму. Для атаки були використані безпілотники та ракети "Нептун".

Про це "РБК-Україна" розповіли джерела у Службі безпеки України.

За даними наших джерел у СБУ, на аеродромі було щонайменше 12 бойових літаків (Су-24 та Су-30), а також ПЗРК "Панцир". Там же була база підготовки операторів БПЛА Mojaher. Саме ці безпілотники використовують росіяни для координації власних повітряних атак, а також як бойовий ударний дрон.

Як повідомили виданню, удари Служби безпеки та Військово-морських сил влучили в ціль та завдали серйозних пошкоджень техніці окупантів. Для ураження ворога використали безпілотники, які перевантажили російську ППО, а потім запустили ракети "Нептун".

Тим часом російські пропагандистські телеграм-канали підтверджують серйозні руйнування та втрати – пишуть про щонайменше 30 загиблих військових.

У свою чергу, в СБУ запевняють, що з кожним днем "бавовна" в Криму цвістиме все більше – окупанти не можуть почуватися в безпеці на окупованому півострові.

Що цьому передувало

Близько опівночі 21 вересня в різних районах окупованого Криму повідомили про численні вибухи і нібито "масовану атаку дронів".

Очевидці писали у Мережі про вибухи в районі аеродрому в Новофедорівці, де чули стрілянину, а також у Євпаторії, Саках, Севастополі в районі бухт, Чорноморському, Миколаєві тощо.

У свою чергу так звана "влада" традиційно повідомляла про "роботу ППО". У Міноборони РФ заявили, що було збито 23 дрони. Мовляв, "атаку було відбито".

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus