Звинуватили ФСБ: Буданов розповів, як у РФ сприйняли атаку на аеродром Чкаловський

Звинуватили ФСБ: Буданов розповів, як у РФ сприйняли атаку на аеродром Чкаловський
Звинуватили ФСБ: Буданов розповів, як у РФ сприйняли атаку на аеродром Чкаловський

За словами глави української розвідки, всередині РФ "дуже негативно" відреагували на проникнення диверсантів на важливий військовий об’єкт в районі столиці.

Підрив літаків на російському аеродромі Чкаловський у Московській області є результатом дій диверсійних груп. Про це сказав начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв’ю The War Zone від 22 вересня.

Кирило Буданов зазначив, що диверсійні групи в РФ підтримують зв’язок із ГУР МО. При цьому він не уточнив, чи відомство брало участь у виборі цілі.

"Скажімо так, ми допомагаємо їм", – пояснив голова української військової розвідки.

Начальник ГУР вважає, що подібна атака у безпосередній близькості від російської столиці демонструє нездатність нинішнього режиму в РФ захистити навіть найважливішу та безпечну інфраструктуру.

"Ми знаємо про дуже негативну реакцію, тому що в цьому винні вони. Це, звичайно, не було завданням, але це побічний ефект", – зазначив Буданов.

За словами Буданова, в РФ звинуватили ФСБ у тому, що диверсантам вдалося проникнути на важливий об’єкт під охороною, і провести диверсійну операцію.

"Крім того, це, звичайно, удар по політичному керівництву, та й військовому керівництву РФ, оскільки воно явно не в змозі забезпечити належну охорону стратегічно важливих аеродромів у Москві", – наголосив Буданов.

 qhiddkidzuixuroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus