Розкіш та реальність гламурного життя Олі Гринкевич: Rolex, Cartier та Hermes на тлі нових Lexus

Розкіш та реальність гламурного життя Олі Гринкевич: Rolex, Cartier та Hermes на тлі нових Lexus
Розкіш та реальність гламурного життя Олі Гринкевич: Rolex, Cartier та Hermes на тлі нових Lexus

В Мережі зʼявилася інформація про ще одну представницю сумнозвісної родини Гринкевичів, а саме доньку Ігоря Гринкевича, Ольгу.

«Продовжимо історію про сімейство Гринкевичів.

Тим паче, така новина: Роман Гринкевич затриманий при спробі перетнути кордон в Одеській області.

Погано почався рік для цієї родини, але ми хочемо показати ще одну героїню цього клану: доцю Олю Гринкевич.

Справжня львівська еліта, аристократія та багачка: Оля полюбляє все блискуче і дороге

Читайте по темі: Військовим спростили отримання компенсації за піднайом житла

По Олі видно, що гроші до сімейства текли рікою: «волонтерство», бронежилети, збори.

І у ТП зірвало дах: Rolex, Cartier, Hermes на фоні нових Lexus. Ми наче в фільмі «Міньони», де кожна дівчина не відрізняється одна від іншої, а від лого Dior Dior Dior може піти кров з очей

Оля Гринкевич дійшла до того, що купувала своїй 3-річній дитині сумки Jaquemus та Gucci.

Зустріла Оля війну в Парижі, але більше за все нам сподобався відпочинок на Мальдівах в липні 2022 року, коли вся країна кинула всі сили і найкращих синів на врятування.

В той час Оля одягала доцю в футболку: Be brave like Ukraine на фоні мальдівських пляжів.

Це який вже рівень цинізму?», – зазначають журналісти.
17.01.2024 - різне uriqzeiqqiuhant eiqduidtziqqzroz

17.01.2024 - різне

17.01.2024 - різне

17.01.2024 - різне

17.01.2024 - різне

Читайте по темі: СБУ просить покарати суддю, який міг підробити документи для виїзду в круїз Карибськими островами

17.01.2024 - різне

17.01.2024 - різне

17.01.2024 - різне

Статки родини Гринкевичів шокували українців

Елітна нерухомість, автомобілі преміум-класу, зброя, рахунки і…і все це не в одиницях, а в десятках одиниць. Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) виявило й розшукало всі активи львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича та пов’язаних із ним осіб.

Список довгий, тож можна зробити собі філіжанку кави, вмоститися зручненько і…офігівати, бо інше слово тут важко підібрати. Почнемо з житлової нерухомості – 17 квартир на одну багатостраждальну сім’ю Гринкевичів.

Зокрема, три квартири у власності дружини Ігоря Гринкевича Світлани; одна львівська квартира у власності Ярини Гринкевич; одна львівська квартира у власності доньки Гринкевича Ольги Швед та дві квартири у власності Софії Морозюк – нареченої сина Ігоря Гринкевича. Щодо нежитлової нерухомості все набагато скромніше – лише 7 одиниць.

Проте місцерозташування одного об’єкта говорить саме за себе – центр столиці, вулиця Саксаганського. Щодо земельних ділянок усе гаразд, їх налічується аж 18 штук. Автомобілів преміум-класу в родині цілих 9, зброї – 12 одиниць. Є й частки у статутних капіталах аж на майже 15 млн грн. До речі, весь цей список з аналізом та роз’ясненнями, хто кому кум, брат чи сват, тобто що кому належить, АРМА вже відправило ДБР. Тож чекаємо на арешт і конфіскацію. Маленьке уточнення: весь цей кошторис сімейного багатства Гринкевичів – це лише активи, які виявили в Україні.

Також, за словами заступника голови АРМА Павла Великоречаніна, агентство встановило наявність у підозрюваних банківських рахунків у понад восьми установах. За даними правоохоронців, службові особи та бенефіціари підконтрольних товариств і низки інших бізнес-субʼєктів, які мають стосунок до Гринкевичів, діяли за попередньою змовою з посадовцями Міноборони. Під час воєнного стану вони укладали договори про постачання товарів для потреб ЗСУ зі 100% передоплатою, не маючи намірів щодо їх належного виконання. Таким чином, Ігор Гринкевич і його спільники підозрюються у заволодінні бюджетними коштами в особливо великих розмірах. Йдеться про понад мільярд гривень.

"60% бюджетних коштів, які підконтрольні фігурантові юрособи отримували від Міноборони, виводилися на користь інших афілійованих компаній (найчастіше здійснювалися операції щодо надання або повернення фінансової допомоги). Підприємства проводили ризикові (безтоварні) фінансові операції. Решта 40% коштів – для забезпечення виконання державних контрактів – переказувалися на рахунки турецьких виробників одягу в Турецькій Республіці", – розповів заступник голови АРМА.

Нерухомості і прикрас накупили на понад мільярд. Після розголосу спливли фото із "золотим вагоном", в якому каталась донька Гринкевича, та розкішні автівки сина.

Під роздачу потрапила також уже колишня наречена Гринкевича-молодшого художниця Соня Морозюк, у  "Мазню" якої вкладалися шалені кошти.

Що відомо про корупційний скандал родини Гринкевичів

Працівники Державного бюро розслідувань 18 січня повідомили про підозру львівському бізнесмену, одному з найбільших постачальників Міністерства оборони та членам злочинної організації, які завдали державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень. Йдеться про львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, його сина Романа та ще трьох керівників підконтрольних їм компаній.

Слідство встановило, що підприємець створив злочинну організацію для протиправного заволодіння бюджетними коштами. Він уклав договори з Міністерством оборони України на постачання неякісного військового одягу. Зокрема, компанії львівського бізнесмена уклали 23 договори на постачання Міністерству оборони одягу на понад 1,5 млрд грн.

"Також було встановлено, що до виконання оборонних замовлень були залучені підконтрольні бізнесмену підприємства, які раніше займалися будівництвом і не мали належних виробничих, складських та інших потужностей для виготовлення і зберігання речового майна для потреб Міністерства оборони України. Згідно з проведеними експертизами, державі завдано шкоди на понад 934 мільйони гривень", – повідомили в Держбюро розслідувань.

У ДБР уточнили, що п’яти членам злочинної організації повідомлено про підозру у створенні та участі у злочинній організації та в заволодінні чужим майном шляхом зловживання довірою (шахрайство), вчиненому в умовах воєнного стану, в особливо великих розмірах, злочинною організацією (ч. 5 ст. 190, ч. 1,2 ст. 255 КК України).

Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 12 років з конфіскацією майна.

Слідчі ДБР встановлюють повне коло осіб, причетних до кримінального правопорушення, зокрема перевіряється інформація стосовно посадовців Міністерства оборони України.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus