В Росії знайшли "зраду" в купівлі квітів для жінок

В Росії знайшли "зраду" в купівлі квітів для жінок
В Росії знайшли "зраду" в купівлі квітів для жінок

У Держдумі РФ ополчилися на голландські тюльпани, які росіяни скуповували з нагоди Міжнародного жіночого дня. Депутат від "Справедливої Росії" Олег Нілов видав, що чоловіки, які купували квіти на 8 березня, нібито фінансували постачання снарядів Україні.

Про це повідомляє OBOZ.UA.

Відповідну заяву Нілов зробив просто з трибуни російського парламенту, під час засідання 12 березня. Зокрема, він нарік на те, що РФ закуповує квіти за кордоном, зокрема в "недружніх" країнах.

"От ці квіточки, які наші чоловіки в чергах, за будь-які гроші, купували, принесли вам, порадували… знаєте, куди гроші пішли здебільшого від цих багатомільярдних у доларах потоках? Ну добре б у нейтральні, дружні країни, ні – до Голландії! 6 мільярдів доларів грошей наших чоловіків за ці квіточки потекли до Голландії!" – поскаржився депутат.

За його словами, Голландія нібито спрямовує гроші від продажу тюльпанів "на снаряди ЗСУ". На думку Нілова, РФ має вирощувати власні квіти.

Читайте по темі: На Одещині вдалось врятувати малюка, який впав у вигрібну яму

"Ну що, ми не можемо виростити свої тюльпани та троянди? Та легко!" – заявив він.

Примітно, що в мережі висміяли заяву російського депутата. Росіяни пишуть, що імпортні квіти набагато дешевші за "вітчизняні", а також запідозрили в Нілова маразм та інші розлади психіки.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus