Мохаммад Багері заявив про "успішний" удар по Ізраїлю

Мохаммад Багері заявив про "успішний" удар по Ізраїлю
Мохаммад Багері заявив про "успішний" удар по Ізраїлю

Начальник Генштабу ЗС Ірану Мохаммад Багері попередив Ізраїль, що в разі ударів у відповідь, іранські збройні сили дадуть вагомішу відповідь.

Масований удар Ірану по Ізраїлю начебто був "успішним" і призвів до виконання поставлених іранським командуванням цілей. Таку заяву зробив начальник Генштабу ЗС Ірану генерал-майор Мохаммад Багері, повідомляє IRNA у неділю, 14 квітня.

"Завдяки добре продуманій тактиці та ретельному плануванню, ні система ПРО Залізний купол, ні протиракетна оборона сіоністського режиму не змогли чинити суттєвої протидії цій операції, сказав генерал Багері і додав, що операція досягла цілей", – повідомляє агентство.

За його словами, удар був зосереджений по "великому інформаційному центру", а також по авіабазі Неватім, де базуються літаки F-35, які начебто атакували посольство Ірану в сирійському Дамаску 1 квітня.

"Обидва ці центри були значною мірою зруйновані та стали бездіяльними", – стверджує Багері.

Читайте по темі: Україна повернула з окупованих територій двох жінок похилого віку

Він попередив Ізраїль, що в разі ударів у відповідь, іранські збройні сили дадуть вагомішу відповідь, бо їхні можливості начебто у 10 разів більші, ніж ті, що були продемостровані сьогодні вночі.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus