Шойгу "засвітив" нову ціль для ЗСУ на території РФ

Шойгу "засвітив" нову ціль для ЗСУ на території РФ
Шойгу "засвітив" нову ціль для ЗСУ на території РФ

В РФ міністр оборони Сергій Шойгу побував на виробничих потужностях заводу "Омськтрансмаш". Його візит зафіксували російські ЗМІ, а Україна розгледіла в його візиті нову військову ціль для себе.

Про це написав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

За його словами, відвідування Сергієм Шойгу заводу "Омськтрансмаш" виявилося вкрай корисним, у питаннях фіксації виробничих потужностей. На відео, яке оприлюднили російські ЗМІ, можна розгледіти з чого виробляють російські танки Т-80БВМ, а також реальні обсяги відновлення, про які і так регулярно надходила інформація.

"Танки Т-80 відновлюються та модернізуються на заводі "Омськтрансмаш". Виробництво нових танків з нуля там відсутнє, хоча російське керівництво поставило собі завдання його відновити. Відновлення та модернізація Т-80 дозволяє заводу на місяць видавати гарантований ротний комплект Т-80БВМ зразка 2022 року. Залежно від ремонтопридатності бойових машин та глибини модернізації показник може бути підвищений до двох ротних комплектів, але не більше батальйону", — зауважив експерт.

Він додав, що до міністра оборони здача батального комплекту на "Омськтрансмаш" жодного разу не фіксувалася.

Читайте по темі: ВМС повідомили про "приліт" на пляжі в Севастополі 23 червня: Це уламки російської ППО

"Спасибі Кужугетовичу, який самопіаром на підприємствах ВПК підтвердив всю інформацію, яка надходить. Чудовий міністр оборони", — резюмував Коваленко.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus