Створено штаб підготовки до нового опалювального сезону – Шмигаль

Створено штаб підготовки до нового опалювального сезону – Шмигаль
Створено штаб підготовки до нового опалювального сезону – Шмигаль

Кабмін створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону. У штабі активно працюватимуть над тим, щоб восени та взимку всі українці були з теплом та світлом.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram у середу, 8 травня.

У Харкові займаються встановленням модульних котелень, автономних котелень, які обслуговуватимуть мікрорайони.9 квітня 2024, 10:36

«До його складу увійдуть представники ключових міністерств та відомств, народні депутати, представники громад. Штаб координуватиме всі роботи з подолання наслідків російського енергетичного терору, модернізації та адаптації паливно-енергетичного комплексу до нових викликів», – написав він.

Крім того, за словами Шмигаля, у штабі активніше залучатимуть допомогу від партнерів і працюватимуть над вирішенням боргової кризи в енергетиці.

Читайте по темі: Потепління змінило ситуацію в енергетиці: "Укренерго" пояснило, чи вплине це на відключення

«Зробимо все, щоб наступної осені та взимку у будинках усіх українців було світло та тепло, а підприємства мали доступ до електропостачання», – зазначив прем’єр.

Також Шмигаль повідомив, що Кабмін ухвалив низку рішень в енергетичній сфері, зокрема, збільшив у п’ять разів субсидії на електроенергію для мешканців Харківської області, які залишилися без світла через російські атаки.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus