Посадовцям «Київміськсвітла» повідомлено про підозру

Посадовцям «Київміськсвітла» повідомлено про підозру
Посадовцям «Київміськсвітла» повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури міста Києва повідомлено про підозру заступнику директора та інженеру-проектувальнику КП «Київміськсвітло», а також засновнику, директору та бухгалтеру компанії – підрядника у розтраті бюджетних коштів. Йдеться про завдання збитків на понад 1,4 млн гривень під час ремонту будівель КП.

Про це йдеться у повідомленні Київської міської прокуратури.

Згідно із матеріалами слідства, КП «Київміськсвітло» та підрядна організація, яка стала переможцем тендеру, у 2021 році уклали договори на проведення капітального ремонту приміщення по вулиці Машинобудівній у Солом’янському районі міста Києва. 

 qhidquirxixuroz

“На підставі актів приймання виконаних робіт виконавцю були перераховані гроші зі столичного бюджету. Проте, як встановлено слідством, до офіційних документів були внесені недостовірні відомості щодо вартості матеріалів та виконаних робіт”, – йдеться у повідомленні.

Читайте по темі: На Тернопільщині затримали ОЗГ: учасники групи утримували в неволі 35 людей

Висновками судово-товарознавчої та судово-економічної експертиз встановлено невідповідність вартості матеріалів та виконаних робіт на суму близько 1,4 млн гривень.

Наразі п’ятьом особам повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus