На Рівненщині чоловік застрелив односельчанина і втік з місця злочину на авто

На Рівненщині чоловік застрелив односельчанина і втік з місця злочину на авто
На Рівненщині чоловік застрелив односельчанина і втік з місця злочину на авто

На Рівненщині чоловік із автомата застрелив односельчанина і втік з місця злочину. Наразі зловмисника розшукують правоохоронці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Рівненської області в Facebook. "На Рівненщині поліцейські розшукують зловмисника, який біля озера застрелив чоловіка. В області, відповідно до наказу начальника Головного управління, введено спеціальну поліцейську операцію. Нападник може мати при собі зброю", – йдеться в повідомленні.

Подія сталася у неділю, 30 червня, поблизу села Вовчиці, біля місцевого озера. 54-річний чоловік вистрелив у 35-річного жителя села Серники.

Зазначається, що між ними тривалий час існували неприязні відносини. Під час чергового конфлікту 54-річний житель Зарічного кілька разів вистрілив із автомата в бік 35-річного чоловіка. За словами свідків, стрілець був у стані алкогольного сп’яніння.

Після злочину він втік на білому автомобілі Renault Master. Очевидці на власному авто доставили потерпілого до лікарні, але медики лише констатували смерть 35-річного чоловіка з села Серники.

Читайте по темі: Відвідувач клініки вилаяв ветеринара-воїна, бо він через протези не підійшов до собаки

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст. 115 КК України про умисне вбивство. Правоохоронці закликали громадян, які мають будь-яку інформацію про злочин, телефонувати за номерами 098 874 98 02 або 102.

На Рівненщині чоловік застрелив односельчанина і втік з місця злочину на авто: поліція шукає зловмисника. Фото eiqeeiqeeikuroz
На Рівненщині чоловік застрелив односельчанина і втік з місця злочину на авто: поліція шукає зловмисника. Фото

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus