Голова Департаменту ЖКГ КОДА Попроцький задекларував 4 автівки та майже 800 тисяч гривень заробітку

Голова Департаменту ЖКГ КОДА Попроцький задекларував 4 автівки та майже 800 тисяч гривень заробітку
Голова Департаменту ЖКГ КОДА Попроцький задекларував 4 автівки та майже 800 тисяч гривень заробітку

Голова Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської ОДА Олександр Попроцький заробив за 2023 рік 788 тисяч гривень. Окрім роботи в КОДА, чиновник викладає у двох університетах та має дохід з двох підприємств. За минулий рік Попроцький не придбав нової квартири чи автівки, однак, купив гараж для одного зі своїх 4-х автомобілів. 

Про це редакція дізналася із декларації про майно та доходи голови Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації Олександра Попроцького за 2023 рік.

Так, чиновник має у власності як нерухомість у столиці, так і на Київщині: Попроцький задекларував квартиру у Вишневому площею 43,9 кв.м, земельну ділянку у Віті-Поштовій площею 1511 кв.м, квартиру у Києві площею 143,5 кв.м, а також два машиномісця й гараж у столиці, площею 16,6 кв.м. Гараж Попроцький придбав у травні минулого року й заплатив за нього згідно декларації 124 тисячі гривень. 

У власності Олександра Попроцького перебувають 4 автівки: AUDI 80 1993 року випуску, Skoda Superb 2010 року випуску, Mercedes-Benz R350 2007 року випуску та JAGUAR XJR 2000 року випуску. 

Усього, за 2023 рік чиновник заробив 788 тисяч гривень, з яких майже 525 тисяч гривень становить дохід від роботи в КОВА. Ще 33 тисячі гривень заробітної плати Попроцький отримав від роботи в об’єднанні співвласників багатоквартирного будинку “Квартал дружби”, також, йому належать корпоративні права в обслуговуючому кооперативі “Автоквартал Дружба”. Ще 22 тисячі чиновник отримав від роботи у ТОВ “Сервіс Групп”, яка, згідно даних аналітичної системи Youcontrol, займається комплексним обслуговуванням об’єктів. Інші кошти Попроцький заробив з викладацької  діяльності – 151 тисячу гривень гонорару з Київського національного університету імені Тараса Шевченка, та майже 56 тисяч гривень заробітної плати з Університету Григорія Сковороди в Переяславі. 

Читайте по темі: Суддя Верховного суду Шипович отримав у подарунок Range Rover Evoque

Готівкою Олександр Попроцький має збереження у трьох валютах: 760 тисяч у гривні, 53,5 тисячі у доларах США та 72,3 тисячі у євро. На банківських рахунках чиновника зберігається ще 30 тисяч гривень. 

Директорка Департаменту економіки КОВА Наталія Погребна за 2023 рік отримала більше 2,6 мільйонів гривень прибутку, з яких 770 тисяч гривень складає заробітна плата. Левову частку зароблених грошей чиновниця отримала від продажу власної нерухомості.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Судді Київського апеляційного суду син подарував квартиру в столиці
Одеський суддя Донцов з дружиною під час війни оформили користування на авто родичів
Голова суду отримала в подарунок від чоловіка частину будинку біля Шацьких озер
Нардеп Яценко отримав у спадок квартиру у Києві за 10,9 мільйона гривень
Керівник непрацюючого аеропорту "Ужгород" Пініч отримував 90 тисяч гривень зарплати на місяць
Директорка Департаменту культури та туризму Київської ОДА Куценко одержала 740 тисяч гривень доходу за 2023 рік, – декларація
В Одесі суддя Крижановський отримав від батька, який є колишнім суддею, старе авто
Нардепка від СН Аллахвердієва отримала у подарунок від чоловіка годинник Hublot за 300 тисяч гривень
Заступник голови Одеської облради Радковський позичив у російського олігарха майже три мільйони гривень
Експосадовець БЕБ Олександров під час війни придбав квартиру за 2,35 мільйона гривень

Коментарі:

comments powered by Disqus