Автора коміксу "Пісочна людина" Ніла Геймана звинуватили у сексуальному насиллі

Автора коміксу "Пісочна людина" Ніла Геймана звинуватили у сексуальному насиллі
Автора коміксу "Пісочна людина" Ніла Геймана звинуватили у сексуальному насиллі

Відомого британського письменника, автора роману "Американські боги" і коміксу "Пісочна людина", за мотивами якого Netflix випустив серіал, Ніла Геймана звинуватили у сексуальному насиллі. Обвинувачення знаменитості висунули дві жінки.

Як пише Tortoise, над однією постраждалою письменник вчинив насильство в день знайомства. За словами жінки, на той момент їй було лише 20 років, а Гейману – 40. Вона навіть зверталася до поліції, але жодних обвинувачень зірці не висунули.

Інша жінка працювала нянею у Ніла. У перший день її перебування в будинку чоловіка у них відбувся інтимний зв’язок. Тоді постраждалій було 22 роки, а Гейману вже 61.

Сам письменник заперечує усі обвинувачення і лише визнає, що у нього були поцілунки з другою жінкою. Натомість дівчата розповіли, що стали жертвами болісних і "принизливих" вчинків Ніла.

Перша постраждала поділилася, що "ніколи не хотіла інтиму, але відчувала себе зобов’язаною ним займатися". Ба більше, як вона стверджує, їхній статевий контакт був примусовим та болючим, а одного разу знаменитість так придушив її, що жінка втратила свідомість.

Читайте по темі: Окупанти вдарили по житловому кварталу Херсона

"Наприкінці він змусив мене відчути, що це було за обопільною згодою. Але насправді це було не за обопільною згодою. Він ніби заманив мене, якщо можна так висловитися, у свій психологічний лабіринт. Так що все було зовсім не просто", – зазначила дівчина.

Обидві постраждалі говорять, що Гейман мав чимало збочених фантазій і часто просив називати його "господарем". Зірка пояснює це тим, що нібито у них був "БДСМ-інтим за обопільною згодою", а усі звинувачення відкидає.

Наразі поліція Нової Зеландії розпочала розлідування за фактом сексуального насилля над двома жінками.

Чим відомий Гейман

Свою популярність письменник здобув завдяки унікальному стилю письма, що поєднує елементи фантастики, жахів та міфології. Однією з найвідоміших робіт Ніла є серія коміксів "Пісочна людина". Вона отримала численні нагороди та стала культовою серед шанувальників коміксів.

Інший знаменитий твір Геймана, роман "Американські боги", який поєднує елементи американської культури та міфології. Книга здобула премії Г’юґо, Неб’юла та Брем Стокер.

Крім цього, знаменитість написав дитячу книгу "Кораліна", яка отримала багато літературних нагород та була адаптована у вигляді анімаційного фільму.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus