Трамп після пережитого замаху анонсував новий виступ на з’їзді республіканців

Трамп після пережитого замаху анонсував новий виступ на з’їзді республіканців
Трамп після пережитого замаху анонсував новий виступ на з’їзді республіканців

Експрезидент США Дональд Трамп анонсував свій виступ на з’їзді Республіканської партії у штаті Вісконсин після пережитого замаху на вбивство у Пенсільванії.

Про це американський політик повідомив на своїй сторінці у соцмережі Truth Social, пише CNN

Кандидат в президенти США написав, що лише Бог врятував його "від немислимого". Також республіканець запевнив, що "залишатиметься стійким".

"У цей момент, як ніколи, важливо, щоб ми стояли разом і показали наш справжній характер американців, залишаючись сильними та рішучими, і не дозволивши злу перемогти. Я щиро люблю нашу країну, люблю вас усіх і з нетерпінням чекаю на виступ перед нашою великою нацією цього тижня у Вісконсині", - заявив ексочільник Білого дому.

Збори представників Республіканської партії США розпочнуться у понеділок, 15 липня  у місті Мілуокі, штат Вісконсин. З’їзд республіканців, як очікується, затвердить Трампа як єдиного кандидата від партії на виборах президента США.

Читайте по темі: Розвідка США і Британії : Курська операція ЗСУ викликала питання в еліти РФ

Замах на Трампа

Під час виступу Трампа на мітингу в Пенсільванії, ймовірно, пролунали постріли. Згодом стало відомо, що на Трампа було вчинено замах під час його мітингу в Пенсільванії. Сам Трамп згодом розповів про свій стан після замаху.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що радий дізнатися, що Трамп уже в безпеці та бажає йому швидкого одужання.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus