Прокурора зі столиці, який перестав ходити на роботу, чекає звільнення

Прокурора зі столиці, який перестав ходити на роботу, чекає звільнення
Прокурора зі столиці, який перестав ходити на роботу, чекає звільнення

До прокурора Голосіївської окружної прокуратури міста Києва застосували дисциплінарне стягнення у виді звільнення з посади в органах прокуратури.

Про це йдеться у рішенні Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів від 19 липня, повідомляє "Судовий репортер".

Прокурор Вінніков із 5 березня перестав зʼявлятися на робочому місці, не пояснюючи причин. Раніше, із 23 січня до 4 березня 2024 року він був відсутнй на роботі у зв’язку із тимчасовою непрацездатністю внаслідок захворювання.

На телефонні дзвінки керівництва Вінніков не відповідає, за місцем мешкання його, начебто немає. Прокурор періодично з’являється у месенджерах, однак на повідомлення не реагує.

Керівника Голосіївської окружної прокуратури міста Києва подав на співробітника скаргу до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів. Але і цього разу Вінніков ніяких пояснень не надав.

Читайте по темі: Проректора приватного столичного університету затримали на хабарі у $2000

Комісія зробила висновок, що цей прокурор самостійно і свідомо припинив виконувати свої службові обов’язки і його подальше перебування на посаді неможливе.

Вінніков працював в органах прокуратури з липня 2011 року. Із березня 2021-го обіймав посаду прокурора Голосіївської окружної прокуратури міста Києва.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus