Окупанти скинули КАБ на Іллінку та обстріляли з РСЗВ Новогродівку: є загибла

Окупанти скинули КАБ на Іллінку та обстріляли з РСЗВ Новогродівку: є загибла
Окупанти скинули КАБ на Іллінку та обстріляли з РСЗВ Новогродівку: є загибла

Окупаційні російські війська у четвер, 25 липня, знову обстріляли мирні населені пункти Донецької області. Ворог скинув КАБ на селище Іллінка у Покровському районі, внаслідок чого загинула жінка, а також ударив по Новогродівці та Краматорську.

Про це повідомила речниця Донецької обласної прокуратури Анастасія Медведєва в коментарі "Суспільному.Донбас". За її словами, обстріл стався близько 11:30.

"Внаслідок атаки отримала поранення, несумісні з життям, 66-річна жінка, яка перебувала за місцем проживання", – сказала речниця прокуратури.

Війська РФ скинули КАБ на Іллінку та обстріляли з РСЗВ Новогродівку: є загибла, пошкоджено будинки qhiqqxitzidroz

Вона додала, що правоохоронці розпочали досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 КК України, а саме порушення законів та звичаїв війни.

Крім того, російська армія обстріляла населений пункт Новогродівка із реактивної системи залпового вогню "Смерч". В результаті атаки пошкоджено вісім приватних будинків, загиблих та поранених немає, розповіли у Новогродівській міській військовій адміністрації.

Війська РФ скинули КАБ на Іллінку та обстріляли з РСЗВ Новогродівку: є загибла, пошкоджено будинки

Близько 23:00 окупаційні війська вдарили по Краматорську, у місті було чути вибухи. За попередніми даними, під приціл ворога потрапила промислова зона міста, почалася пожежа, повідомив начальник МВА Олександр Гончаренко.

"У результаті виникла пожежа на підприємстві. Інформація про травмованих та загиблих поки що не надходила", – уточнив він.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus