Виробнику мінеральної води на Полтавщині анулювали спецдозвіл

Виробнику мінеральної води на Полтавщині анулювали спецдозвіл
Виробнику мінеральної води на Полтавщині анулювали спецдозвіл

Державна служба геології та надр України анулювала спеціальний дозвіл №5715, наданий ТОВ «Аква Миргород» з метою видобування мінеральних лікувально-столових вод родовища Миргородське (Полтавська обл.).

Про це повідомляє Nadra.info із посиланням на щойно оприлюднений наказ Держгеонадр від 25.07.2024 №339 (завантажити наказдодаток).

Підставою для анулювання спецдозволу вказано п.3 ч.2 ст.26 Кодексу України про надра, яка говорить:

«Анулювання спеціального дозволу на користування надрами здійснюється у разі:

Читайте по темі: Дрони постійно літали: СБУ не мала інформації про загрозу для вишу у Полтаві

3) наявності в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань відомостей про припинення юридичної особи, яка є надрокористувачем, шляхом ліквідації або відомостей про припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця, яка є надрокористувачем, а також у разі неподання надрокористувачем заяви про внесення змін до спеціального дозволу на користування надрами у зв’язку з перетворенням юридичної особи – власника спеціального дозволу на користування надрами у строк, встановлений пунктом 14 частини першої статті 16-5 цього Кодексу;

…».

Про анулювання спецдозволу в компанії Аква Миргород дізналися від NADRA.INFO, прокоментувати подію пообіцяли згодом.

ТОВ «Аква Миргород» в грудні 2023 р. було перетворено з акціонерного товариства «Миргородський завод продтоварів «Калинка», заснованого в 1994 р.. Кінцевий бенефіціарний власник товариства – Олег Міщенко (з січня 2024 р., через АТ «ЗНВКІФ «Феномен»). Керівник – Володимир Гімонов (дані YouControl). Анульований спецдозвіл – єдиний дійсний в арсеналі компанії (дані Держгеонадр).

Аква Миргород виробляє та реалізує мінеральні і вітамінізовані води, а також питну воду під торговими марками AQUA Миргород і DETOX (джерело). Природна вода виробника доступна в майже 600 онлайн та офлайн майданчиках по всій Україні (джерело).

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus