Кабмін розширив можливості використання коштів, зібраних на United24

Кабмін розширив можливості використання коштів, зібраних на United24
Кабмін розширив можливості використання коштів, зібраних на United24

Кабінет міністрів вніс зміни до порядку використання коштів, зібраних на платформі United24 для потреб гуманітарного розмінування.

Про це повідомила пресслужба Міністерства економіки України.

"Ухвалені зміни до порядку дають нам можливість розширити як те, що ми можемо купувати для потреб гуманітарного розмінування, так і кількість отримувачів техніки і обладнання. Оновлений порядок дозволяє закуповувати техніку та обладнання для урядових операторів протимінної діяльності, які дуже активно беруть участь в розмінуванні земель", – зазначив заступник міністра економіки України Ігор Безкаравайний.

За його словами, тепер за ці кошти можна буде закупити не лише техніку для розмінування, але також комплектуючі до неї, засоби для дистанційного виявлення вибухонебезпечних предметів, матеріали та обладнання для сертифікації машин для розмінування.

Крім того, Міністерство економіки отримало право ініціювати цільові збори через платформу United24. Для цього формується перелік необхідних матеріалів та обладнання, інформація про які публікується на сайті міністерства та веб-порталі United24.

Безкаравайний також додав, що зібрані кошти можна буде використати для закупівлі матеріалів та обладнання для сертифікації механізованих машин для розмінування.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus