Актор Алек Болдуін припиняє кар’єру у кіно

Актор Алек Болдуін припиняє кар’єру у кіно
Актор Алек Болдуін припиняє кар’єру у кіно

Американський актор Алек Болдуін, який потрапив у моторошну ситуацію, коли на зйомках у нього вистрілила рушниця і вбила опереатора-постановника з України Галину Хатчінс, заявив, що він закінчує свою акторську кар’єру.

Через трагедію на зйомках фільму "Іржа" він втратив 5 великих контрактів.

Багатодітний батько і радий би перестати зніматись ще раніше, але треба годувати родину. Виявляється, що його дружина Хіларія скоро народить 7 дитину.

Алек Болдуін випадково застрелив оператора-постановника Галину Хатчінс

Трагедія на знімальному майданчику сталася в американському штаті Нью-Мексико 21 жовтня.

Кінооператор Галина Хатчінс отримала наскрізне поранення грудей . На знімальному майданчику ранчо Bonanza Creek Ranch також постраждав режисер Джоел Соуза.

Алек Болдуін після випадкового вбивства українки заявив, що його серце розбите, проте він співпрацює з правоохоронцями, намагаючись з’ясувати всі подробиці події. Поліція не висунула актору звинувачень у вбивстві українки.

У компанії фільму стверджують, що пістолет був заряджений холостими патронами і не був бойовим, а куля, ймовірно, розірвалася у стволі. Таким чином осколками, що розлетілися, поранило 42-річного оператора Галину Хатчинс, яка пізніше померла в лікарні, і 48-річного режисера Джоела Соуза, якого вже виписали з лікарні.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus