Кейт Мосс вийшла в світ у сукні-вишиванці від відомого українського бренду

Кейт Мосс вийшла в світ у сукні-вишиванці від відомого українського бренду
Кейт Мосс вийшла в світ у сукні-вишиванці від відомого українського бренду

Всесвітньо відома британська супермодель Кейт Мосс вийшла в світ в розкішній сукні-вишиванці від українського бренду. Смарагдове лляне вбрання створив популярний бренд Vita Kin, який заснувала киянка Віта Кін.

Папараці зняли модель на вулицях Лондону. Фото з’явилися в Instagram-акаунті модельєрки.

Кейт Мосс прогулялася столицею Великої Британії в сукні максі довжини, створеній з лляного зеленого матеріалу. Літній образ прикрашали елементи української геометричної вишивки.

Сукня була прикрашена різнокольоровими вставками, вертикальними лініями, китицями, що висіли біля декольте супермоделі, а струнку талію Мосс підкреслила зав’язками в тон вбрання.

Образ зірка доповнила чорними лаконічними балетками на низькій ході, темними окулярами та масивною шкіряною сумкою від люксового бренду Azzedine Alaia. Біляве волосся знаменитості недбало спадало по її плечах.

В Лондоні модель супроводжував її з хлопець, відомий фотограф Микола фон Бісмарк.

"Кейт Мосс богиня", – йдеться в дописі бренду. Коментатори розхвалили сукню української дизайнерки та образ моделі в цілому.

Кейт Мосс вийшла в світ у сукні-вишиванці від відомого українського бренду qhiddxiddditeroz

Віта Кін з 2013 року створює розкішні вбрання в етнічному стилі, основою яких є контрасна вишивка. Її талант визнали не тільки в Україні, а й за кордоном, де одяг бренду не раз помічали на відомих зірках. У 2015 році Віта Кін вдостоїлася нагороди Best Fashion Awards в номінації "Прорив року".

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus