Названо можливу причину смерті Єлизавети II: дуже важка хвороба

Названо можливу причину смерті Єлизавети II: дуже важка хвороба
Названо можливу причину смерті Єлизавети II: дуже важка хвороба

8 вересня померла королева Великобританії Єлизавета ІІ. Королівський кореспондент "Бі-бі-сі" Ніколас Уітчелл назвав можливу причину погіршення здоров’я британської королеви Єлизавети ІІ.

Як повідомляє The Guardian, за словами Вітчелла, ходять чутки, що королева хвора на рак. Він наголосив, що це непідтверджена інформація.

Уїтчелл розповів, що ще недавно Єлизавета II гуляла із собаками, приймала гостей, працювала з документами. Ніщо не свідчило про різке погіршення її здоров’я.

До королеви Єлизавети II терміново прибула сім’я

Після повідомлення про хворобу королеви в Балморалі зібралися всі її діти: принцеса Анна, принци Чарльз і Едвард з подружжям, а також принц Ендрю. Крім того, до Шотландії прямували принц Вільям, принц Гаррі та Меган Маркл .

Стан здоров’я Єлизавети II

Раніше повідомлялося, що лікарі стурбовані погіршенням здоров’я британської королеви Єлизавети ІІ. Королева перебуває під наглядом лікарів.

Напередодні Єлизавета ІІ відклала заплановане на вечір середу, 7 вересня, засідання Таємної ради. Лікарі рекомендували їй відпочити після аудієнцій з прем’єр-міністром Борисом Джонсоном і його наступницею Ліз Трасс, який пішов у відставку.

У лютому королева перенесла COVID-19. У травні стало відомо, що Єлизавета II не братиме участі в церемонії офіційного відкриття сесії парламенту Великобританії. Вважалося, що королеві важко пересуватися через хворобу ніг.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus