На Миколаївщині після атаки дронами-камікадзе розпочалася пожежа

На Миколаївщині після атаки дронами-камікадзе розпочалася пожежа
На Миколаївщині після атаки дронами-камікадзе розпочалася пожежа

На більшій частині Миколаївської області, за винятком Снігурівки та кількох десятків сіл біля неї, немає російських окупантів, проте область фактично прифронтова, оскільки на її території ведуться бойові дії.

Дуже багато населених пунктів Миколаївщини, у тому числі й сам Миколаїв, зазнають ворожого вогню з різних видів озброєння. При цьому окупанти прямо заявляють, що не відмовляються від планів спробувати знову захопити Миколаїв.

23:55 Голова Миколаївської ОВ Віталій Кім повідомив, що пожежу локалізували.

23:27 Відбій повітряної тривоги. На місці влучень спалахнула масштабна пожежа.

22:58 Окупанти повторно вдарили поряд із місцем попереднього влучення. Пожежа стала ще більшою.

22:17 Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що частину дронів збили, але дехто потрапив у ціль.

 qhidqkihziqqqroz

22:12 У Миколаєві пролунав ще один вибух.

22:07 На місці влучення дрону почалася пожежа.

21:53 Повідомляють про вибух у Миколаєві. Повітряна тривога продовжується.

21:33 Глава Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що збили два безпілотники-шахіди.

21:20 На Миколаївщині оголосили повітряну тривогу.

21:09 Окупанти запустили у бік Півдня України дрони-камікадзе. Про це повідомляє телеграм-канал Миколаївський Ванек .

18:26 На Південнобузькому напрямку окупанти обстріляли райони понад 35 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Зокрема, обстріляли Білогірку, Новоолександрівку, Сухий Ставок Херсонської області та Широке, Киселівку, Тернові Поди та Степову Долину Миколаївської області.

14:01 Ситуація на Південнобузькому напрямку стабільно напружена, але під контролем сил оборони, повідомляє ОК «Південь». Продовжуються активні дії щодо закріплення наших позицій на звільнених територіях. Тривають стабілізаційні заходи у деокупованих населених пунктах. Противник веде активну оборону вздовж усієї лінії зіткнення, намагається налагодити логістику, перегруповується для розподілу сил.

З метою уточнення становища наших військ та коригування вогню артилерії ворог продовжує використовувати безпілотні апарати у Баштанському, Бериславському та Херсонському районах. Протягом ночі тривали атаки по позиціях наших підрозділів із застосуванням реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії та мінометів, двічі було завдано ударів армійській авіації.

Ракетний удар зенітними ракетами системи С-300 був направлений Березнегуватською громадою Миколаївщини. Пошкоджено житловий будинок. Пожежу господарської споруди оперативно ліквідовано. Без постраждалих.

Внаслідок нічних обстрілів Широківської громади значні пошкодження отримали три будинки, господарські будівлі та гаражі. Без людських втрат.

Близько 160 вогневих завдань відпрацювали цієї ночі наші артилеристи та ракетники за позиціями ворога та районами зосередження живої сили та техніки. Знищено два склади боєприпасів у Бериславському районі, у Каховському – триває сезонне вирощування «бавовни». Результати нічної роботи дізнаються.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus