Бізнесмен Чернецький, якого називають постачальником кокаїну для української еліти, досі перебуває у СІЗО

Бізнесмен Чернецький, якого називають постачальником кокаїну для української еліти, досі перебуває у СІЗО
Бізнесмен Чернецький, якого називають постачальником кокаїну для української еліти, досі перебуває у СІЗО

Київський бізнесмен Юрій Чернецький, якого називають постачальником наркотиків для української еліти, досі перебуває у СІЗО.

Днями в мережі з’явилася інформація, що Чернецького нібито відпустили і, більше, йому вдалося виїхати за кордон. Однак цю інформацію у себе на сторінці у Facebook спростував радник голови МВС Ростислав Смирнов.

"Це брехня, йому продовжили термін утримання під вартою на два місяці. Зараз він СІЗО. Машина панамеру на штрафмайданчику", - написав Смирнов, опублікувавши фото Чернецького із СІЗО.

 qhiqquiqdzidqroz

ЗМІ вдалося поговорити із дружиною Чернецького співачкою Інною Вороновою, яка раніше збирала донати на заставу для чоловіка.

За її словами, вона давно не спілкується із Чернецьким.

Я нічого не знаю з цього приводу. Я не знаю, випустили його, так само як і ви. Сиджу в кафе на Льва Толстого. Я думаю, що може це піар-хід. Я не знаю, може він вийшов. Я не знаю. Ми з ним не спілкуємось давно", - повідомила Воронова.

Також вона додала, що не знає нинішнього ставлення Чернецького до неї.

"Я не можу коментувати наші стосунки, мені не дають з ним зустрічі, у нього немає телефону. Тому я не знаю, може, ми разом чи ні. Я не знаю його ставлення зараз до мене, тому що чоловік трансформується, коли він перебуває в я його дуже люблю, але хтось дуже заважає тому, щоб ми спілкувалися. Є в цьому зацікавлені люди. Я так розумію. Я з ним не спілкуюся то мені не дає з ним спілкуватися. За законом я маю з ним спілкуватися, за законом він має давно бути на Лук’янівці, але цього не було", - каже вона.

Також Воронова розповіла, що гроші, які вона збирала на заставу, наразі витрачає на адвокатів. Проте суму, яку їй удалося зібрати, Інна тримає в таємниці.

"Зараз я зайнята кар’єрою, збиранням коштів для ЗСУ, підтримкою України та виховую двох синів - це все, що я можу сказати про своє життя", - повідомила Воронова.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus