Росія хоче відправити на війну в Україні ще більше радянських танків Т-62

Росія хоче відправити на війну в Україні ще більше радянських танків Т-62
Росія хоче відправити на війну в Україні ще більше радянських танків Т-62

На фронті в Україні незабаром з’явиться ще більше старих радянських танків Т-62, які направить туди Росія.

Відомо, що 103-й танкоремонтний завод отримав замовлення на відновлення та модернізацію 800 технічно застарілих танків, написав депутат Держдуми РФ Андрій Гурулєв у своєму Телеграм-каналі.

"Завод повністю забезпечений замовленнями на найближчі три роки. Зробити 800 танків за цей час - дуже велике замовлення, не рахуючи іншого", - написав Гурулев.

За словами депутата російської Держдуми, робітники на заводі працюють у дві зміни, щоб виконати замовлення. Якщо цього буде недостатньо, підприємство перейде на посилений графік роботи і робітники виходитимуть у цехи в три зміни.

Їм поставили завдання як відремонтувати старі танки, а й модернізувати їх. Так техніка має отримати сучасні тепловізори, нічні приціли, посилений захист, навісну броню, захист проти "джавелінів", кормовий захист від гранатометів.

Головний редактор "Цензор.НЕТ" і військовий експерт Юрій Бутусов вважає , що таке велике замовлення на модернізацію радянської техніки свідчить про технічне виснаження російської армії.

"Росія не має ресурсів та технологій для ведення війни переважно високоточною зброєю, тому готує до відновлення всі запаси танкових корпусів для ведення війни мобілізаційною армією зі старою, але масовою зброєю", – написав Бутусов.

За його словами, це пов’язано із високими втратами танків під час агресії. Адже постачання нових танків не можуть покрити втрати, для озброєння мобілізованих військ потрібна масова зброя.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus