Начальника митного посту «Тиса» затримали за корупцію

Начальника митного посту «Тиса» затримали за корупцію
Начальника митного посту «Тиса» затримали за корупцію

Начальника митного посту «Тиса» Закарпатської митниці та його заступника затримали за корупцію. Про це повідомляє журналіст Євген Плінський з посиланням на джерела у ДМС.

Приблизно о 16:40 16 лістопада в пункт пропуску «Чоп-Загонь» митного поста «Тиса» Закарпатської митниці, проломивши вартовий шлагбаум, на великій швидкості заїхали співробітники ДБР на трьох автомобілях. Під’їхавши до адміністративної будівлі митного поста, правоохоронці вибігли з авто і виламали деякі двері та розбили певні вікна щоб потрапити до службових кабінетів начальника митного поста і його заступника. Проникнувши до кабінетів керівництва митного поста «Тиса» Закарпатської митниці ДБР почали відповідні дії та обшуки.

Згідно інформації журналіста, під час отримання хабаря у сумі 7 тис. євро був затриманий відповідальний за вантажний напрямок митного поста, заступник начальника митного поста  Володимир Лазорик. Начальника митного поста  Володимира Коцура на робочому місці виявлено не було. Його затримали через годину у будівлі Закарпатської митниці.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus