Метро в Києві не їздитиме до кінця дня - КМДА

Метро в Києві не їздитиме до кінця дня - КМДА
Метро в Києві не їздитиме до кінця дня - КМДА

Підземні станції метро працюватимуть у режимі укриття. На заміну електротранспорту влада обіцяє випустити додаткові автобуси.

Сьогодні до кінця дня поїзди метро в Києві не курсуватимуть через пошкодження енергетичної системи та аварійні відключення електроенергії.

Мешканців столиці закликають користуватися наземним громадським транспортом для пересування містом. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

"Сьогодні у місті курсують автобуси за постійними схемами, а також ті автобусні маршрути, які працюють на заміну тролейбусним", - йдеться у повідомленні.

Крім цього, 17 грудня у Києві додатково запустять автобуси, які дублюватимуть трамвайні маршрути, а також частково дублюватимуть схеми маршрутів метрополітену.

"Приватним перевізникам Києва дано доручення забезпечити посилений випуск автобусів на маршрути в режимі маршрутного таксі. Особливу увагу приділено маршрутам, що дублюють електротранспорт: метрополітен, тролейбус, трамвай", - повідомили у КМДА.

Міська влада також оприлюднила перелік автобусних маршрутів , які працюють у місті. Водночас підземні станції метрополітену працюватимуть у режимі укриття.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus