Зеленський різко відповів журналістці з каналу Порошенка

Зеленський різко відповів журналістці з каналу Порошенка
Зеленський різко відповів журналістці з каналу Порошенка

Журналістка «5 каналу», який пов’язують із екс-президентом Петром Порошенком, поставила Володимиру Зеленському на прес-конференції «Лютий. Рік незламності» незручне питання. Він на нього не відповів, але згадав своєму попереднику Мінські угоди та приналежність до олігархів, пише .

По-перше, журналістка пригадала президенту, що телеканали зі сфери впливу Порошенка виключили із телевізійного ефіру.

Потім вона запитала, чи шкодує Зеленський про те, що заспокоював українців та применшував загрозу напередодні повномасштабного вторгнення Росії, і чи не бачить у цьому персональної відповідальності.

Далі вона запитала, яке покарання понесе екс-глава СБУ та «друг дитинства» президента Іван Баканов і чи він зараз в Україні.

Жінка збиралася продовжувати, але втрутився речник Зеленського Сергій Никифоров. Він попросив її зупинитись, і у журналістки відібрали мікрофон.

Зеленському питання відверто не сподобалося, і він на нього не відповів. "Дякую за вашу доповідь", - сказав президент.

Після цього Зеленський почав перераховувати свої заслуги на посту президента, порівняно з Порошенком.

«Важливо, що ми не втратили державу. Так, це завдяки народу України, Збройним силам, напевно, завдяки трошки і мені, як би вам це було неприємно чути. Так вважають багато людей… Я ніякий не герой, але, напевно, я хоч щось зробив… у нас є натовська зброя, і ми боремося, а не підписуємо зрадницькі договори, Мінські угоди тощо. … Ми переможемо, навіть за такого, як є, президента, а ось з тим, що було, ми не перемогли… І дуже добре, що, незважаючи на ті чи інші звинувачення, я, президент України, знищив російську присутність у парламенті України, знищив російські телеканали в Україні, знищив олігархів. Вибачте, один із них — власник вашого каналу», — сказав глава держави.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus