Всі новини за 2023-03-20

486
Ордер на арешт Путіна: президента РФ можна судити заочно, - ОП
Після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт президента Росії Володимира Путіна, його можна судити заочно.
494
Скандал в одеському таксі: водій заявив, що США обстрілюють Україну
Днями під час поїздки до одеського таксі розгорілася суперечка після того, як пасажирка попросила вимкнути пісню російського виконавця.
543
Костянтинівка може опинитися під загрозою наступу з двох напрямків
Костянтинівка майже щодня зазнає обстрілів РСЗВ, а також може опинитися під загрозою настання.
307
Південну частину України в українській армії розділили на три зони та заборонили журналістам працювати у червоній
Командування угруповання українських військ Одеса розділило південний регіон на червону, жовту та зелену зони для журналістів.
556
ЗСУ потужно вдарили по розташуванню окупантів під Бахмутом
Збройні Сили України продовжують завдавати потужних ударів по позиціях російських окупантів. 19 березня вони влучили по місцю збору або ночівлі терористів.
245
Російський танк догорає після атаки українських воїнів
Українські воїни знищили російський танк.
614
Молдовський міністр про "підготовку теракту" у Придністров’ї: це могло бути частиною плану РФ
У Молдові припускають, що вкид про нібито підготовку терактів у Придністров’ї на початку березня могли виявитися частиною плану Росії щодо дестабілізації в країні.
534
ЄС може збільшити фонд, із якого фінансує зброю для України, на 3,5 млрд євро,- Боррель
Міністри оборони країн-членів Європейського Союзу винесли пропозицію збільшити Європейський фонд миру, який використовується для компенсацій за передану Україні військову техніку та боєприпаси, на 3,5 мільярда євро.
272
Візит Сі до Москви забезпечує дипломатичне прикриття російських звірств – Блінкен
Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що візит голови КНР Сі Цзіньпіна до Москви свідчить про намір Китаю надати «дипломатичне прикриття звірствам, здійсненим Росією в Україні», а не засуджувати їх.
270
Уряд Франції зміг уникнути вотуму недовіри завдяки перевазі у дев’ять голосів
Уряд президента Франції Еммануеля Макрона з перевагою у дев’ять голосів зміг вистояти при голосуванні за резолюцію про недовіру. Депутати виразили незадоволення його спробою затвердити в країні нову пенсійну реформу.
259
На півдні України військові збили два російські безпілотники “Supercam S350”
Українські військові в понеділок, 20 березня, під час розвідки ліквідували два російських розвідувальних безпілотники Supercam S350 у Миколаївській області.
597
Під час вибухів у Джанкої було знищено російські ракети "Калібр", - ГУР
Сьогодні, 20 березня, вибух у тимчасово окупованому Джанкої знищив російські крилаті ракети Калібр під час їхнього транспортування.
573
Нетаньягу пом’якшив судову реформу після дзвінка Байдена
Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу оголосив у понеділок про пом’якшення плану судової реформи, в спробі заспокоїти загальнонаціональні протести і побоювання, що тривають більше двох місяців.
275
Ексголову ДП «Конярство України» підозрюють у зловживаннях
Колишньому керівнику ДП «Конярство України» Фонду держмайна повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 364 КК). Про це повідомляє Офіс генпрокурора.
644
У Кривому Розі поліцейський отримав від брата подарунок на 2 млн гривень
Посадовець Криворізького районного управління поліції Дніпропетровській області без пояснень задекларував за 2021 рік подарунок на 2 млн гривень від свого брата. Про це повідомляє НАЗК.