Всі новини за 2024-01-25

499
Спецпризначенці знищили ворожу БМП
Бійці Сил Спеціальних Операцій знищили російську бойову машину піхоти, що обстрілювала правий берег Херсонської області.
488
Пентагон: США не мають інформації про нові поставки зброї з КНДР в Росію
Сполучені Штати продовжують відстежувати взаємодію між Росією й Північною Кореєю у військовій сфері, однак наразі не мають підтверджень будь-яких нових поставок зброї впродовж останнього часу.
522
Румунський уряд ухвалив допомогу фермерам для захисту від українського імпорту
Сьогодні, 25 січня, румунський уряд схвалив три рішення про додаткову допомогу фермерам. Раніше румунські фермери блокували пункти пропуску на кордоні з Україною, при цьому вимагали субсидій і захисту від впливу українського імпорту.
411
Пісторіус нічого не чув про ідею Британії обміняти Taurus на Storm Shadow
Глава Міноборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що йому нічого не відомо про пропозицію Британії провести обмін ракетами для передачі Києву Storm Shadow.
582
На Закарпатті спалахнув ромський бунт: підозрюваних у вбивстві "барона" вимагають повернути до в’язниці
Ромський бунт прямо зараз відбувається у Підвиноградові, Берегівського району на Закарпатті. Люди вимагають повернути двох підозрюваних у вбивстві на виборах ромського барона до вʼязниці. Вбивць 25 січня випустив з-під варти суддя Виноградівського районного суду Василь Трагнюк.
606
Падіння Іл-76: Лубінець вказав на неточності в списку полонених, які нібито були на борту
Росія не надала доказів того, що на борту перебували українські військовополонені
398
Чергові західні ЗМІ написали "злив" про "готовність Путіна до переговорів"
Агенція Bloomberg 25 січня опублікувала матеріал без авторства, у якому стверджує, що російський президент Владімір Путін "зондує ґрунт" на предмет готовності США до переговорів про припинення війни в Україні.
616
$2000 за «активізацію» досудового розслідування: на Сумщині за хабарництво затримано старшого слідчого райвідділу поліції
За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури старшому слідчому Роменського райвідділу поліції ГУНП в Сумській області повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
442
Сирський відвідав захисників на Бахмутському напрямку
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав воїнів 42-ї бригади, які виконують завдання на Бахмутському напрямку.
437
Ексрадника Трампа засудили за неповагу до Конгресу
Федеральний суд у Вашингтоні 25 січня засудив колишнього торговельного радника Білого дому за президенства Дональда Трампа Пітера Наварро до чотирьох місяців ув’язнення за неповагу до Конгресу.
543
Ворог обстріляв 10 громад Сумщини
Сьогодні, 25 січня, російських обстрілів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Миропільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманська, Зноб-Новгородська, Дружбівська, Свеська громади Сумської області.
676
Спецслужби Литви провели обшук у компанії, яка в обхід санкцій допомагає РФ будувати металургійний завод
Компанія Jurby Water Tech, яка розташована в Каунасі (Литва), допомагала РФ в обхід санкцій будувати металургійний завод. Силовики прийшли до неї з обшуками.
476
Білоруська колонія за "нецензурні номентарі": уродженця України засудили за "образу" Лукашенка та антивоєнні пости
Уродженця України засудили в Білорусі за «образу» Лукашенка та представників влади
633
Президент Туреччини схвалив ратифікацію членства Швеції до НАТО
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган схвалив ратифікацію парламентом країни членства Швеції в Північноатлантичному альянсі.
484
На Хмельниччині чоловік переслідував колишню, щоб повернути гроші за подарунки, а отримав судовий вирок
Кам`янець-Подільський міськрайонний суд покарав чоловіка 4 роками позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробуванням на 2 роки іспитового строку за переслідування колишньої дівчини та погрозами їй вбивством.