Всі новини за 2024-03-26

458
В столиці прорвало водопровід: можливі перебої з водою
У Києві на лівому березі сталося пошкодження водогону, внаслідок чого на проїжджу частину вулиці розлилася вода. Фахівці вже працюють над ліквідацією аварії.
541
У Британії чоловік заплатить £20 тисяч: зайшов у двір сусідів, щоб забрати м’яча
Суд Лондона зобов’язав британця Хаїма Адлера заплатити 19,8 тисячі фунтів стерлінгів моральної компенсації сусідській сім’ї за те, що він увірвався в їхній будинок, намагаючись забрати футбольний м’яч свого сина.
620
За добу окупанти обстріляли 10 громад Сумщини
Сьогодні, 26 березня, російських обстрілів зазнали Степанівська, Миропільська, Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Путивльська, Шалигинська, Середино-Будська громади Сумської області.
489
Метью Міллер прокоментував нові удари України по російських НПЗ
Сполучені Штати зберігають позицію щодо атак України проти російських НПЗ, яка полягає в тому, щоби не заохочувати українські сили завдавати удари поза власними кордонами.
442
Лукашенко наказав готуватися до протистояння з Балтією, - ЗМІ
Сувальський коридор завдовжки трохи більше 100 кілометрів пов’язує Польщу з балтійськими країнами та відокремлює Білорусь від Калінінградської області.
358
У ЦАХАЛ підтвердили ліквідацію одного з лідерів ХАМАС
Армія оборони Ізраїлю підтвердила ліквідацію третього за значимістю лідера бойового крила ХАМАС Марвана Іссу. Раніше про знищення Іссу під час ізраїльського авіаудару в секторі Гази оголосили США, але на той час Ізраїль все ще оцінював результати свого бомбардування.
560
Дружина принца Гаррі Меган Маркл продаватиме косметику
Вона нещодавно запустила свій лайфстайл бренд American Riviera Orchard.
577
В Середземному морі помітили два російські десантні кораблі й танкер
Іспанія протягом 5 днів слідкувала за російськими кораблями "Іван Грін", "Олександр Отраковський" та нафтовим танкером "Кола", які перебували у Середземному морі.
474
Злодія в законі "Хмєло" запроторили до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців
Правоохоронці затримали 63-річного уродженця Грузії Георгія Хмелідзе, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Хмєло".
427
Корупційні скандали в Угорщині: тисячі людей у Будапешті вимагали відставки Орбана
У Будапешті ввечері 26 березня зібрались кілька тисяч людей, вимагаючи відставки головного прокурора і прем’єр-міністра країни Віктора Орбана на тлі опублікованого аудіо зі свідченнями корупції в уряді.
610
В ООН повідомили, що росіяни за зиму стратили понад 30 українських військовополонених
Протягом цієї зими російські окупанти стратили 32 українських військовополонених. Це значно більше, ніж у попередні періоди.
448
Секерський анонсував зустріч з українським колегою "в незвичному форматі"
Міністр сільського господарства Польщі Чеслав Секерський заявив, що завтра, 27 березня, відбудеться зустріч з його українським колегою Миколою Сольським. У ній братимуть участь представники асоціацій виробників різних рослин
443
В сеймі Литви попередньо погодили визнання місцевої Компартії злочинною організацією
Литовський Сейм 26 березня на стадії внесення схвалив законопроєкт, метою якого є юридична оцінка Комуністичної партії Литви (КПЛ) як злочинної організації.
587
На фронті загинув старший солдат Олександр Дорофей з Івано-Франківська
На щиті з війни проти російських окупантів повернувся в рідне Прикарпаття старший солдат Олександр Дорофей. Свій останній бій він прийняв 19 березня 2024 року.
386
Ходжес пояснив, чи має Україна шанс на перемогу, якщо Трамп виграє вибори
Колишній командувач армії США у Європі Бен Годжес відповів, чи є шанс в України виграти війну, зважаючи на ймовірну зміну президента США за результатами виборів, що відбудуться через 8 місяців.