Всі новини за 2024-04-21

546
На Волині сталась ДТП: 2 загиблих, 1 постраждалий
На Горохівщині Волинської області внаслідок ДТП загинуло двоє волинян, ще один – у лікарні.
486
Підозрюють заступника міського голови на Вінниччині, який завдав понад 990 тисяч гривень збитків бюджету внаслідок зловживання службовим становищем
Повідомлено про підозру заступнику міського голови однієї з територіальних громад Вінниччини у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем...
625
Зеленський: Завдяки підтримці США ми матимемо шанс на перемогу
Президент України Володимир Зеленський вважає, що схвалений напередодні Палатою представників пакет допомоги Україні слід наповнити далекобійною зброєю та засобами протиповітряної оборони.
532
Батько поліцейського, якого вбили на Вінниччині, розповів про їхню останню розмову
20-річний Максим Зарецький – поліцейський, якого вбили на Вінниччині у ніч проти 20 квітня, мріяв про кар’єру спецпризначенця. За декілька годин до трагедії хлопець останній раз спілкувався із батьком та був у гарному настрої.
591
Зеленський звернувся до Заходу щодо Patriot та F-16
Комплекси Patriot потрібні зараз у руках українців. Винищувачі F-16 потрібні в українському небі, наголосив президент.
381
Зеленський розповів про найгарячіші напрямки фронту
Найгарячішими точками на фронті зараз є Часів Яр на Донеччині, Покровський, Курахівський, а також Купʼянський напрямки на Харківщині. Президент Володимир Зеленський заявив, що російська армія повинна зазнавати втрат щодня, і кожен день наближає нас до миру.
465
Медведєв має намір пересаджати тисячі росіян
У Росії необхідно різко збільшити кількість «іноземних агентів» і передбачити для них кримінальну відповідальність.
359
Нинішня допомога США Україні може бути останньою, - Хофрайтер
Затримка з поставками американської військової допомоги Україні може свідчити, зокрема, і про те, що цей пакет допомоги стане останнім.
437
У ТЦК дали відповідь, чому повістки приходять померлим
Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки не володіє повною інформацією про військовозобов’язаних осіб.
499
Львів і область засипало аномальним градом
У неділю, 21 квітня, Львів та область засипало аномальним градом, схожим на сніг. Вулиці, які вже встигли вкритися зеленню, побіліли, наче взимку.
533
В США на вечірці у штаті Теннессі відкрили стрілянину: є загиблі та поранені
На вечірці в Мемфісі, штат Теннессі, у суботу, 20 квітня, відкрили стрілянину. Як пише «Reuters» 21 квітня за інформацією поліції, щонайменше двоє людей загинули і ще шестеро отримали поранення.
644
Мера Рені і депутата-втікача засудили за корупцію
Вищий антикорупційний суд визнав винними в одержанні неправомірної вигоди Ренійського міського голову Ізмаїльського району Одеської області та колишнього місцевого депутата
599
Яке ще покарання передбачено тим, хто не оновить дані у ТЦК
16 квітня 2024 року президент України Володимир Зеленський підписав Закон від 11.04.2024 №3633-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку", який передбачає деяке посилення механізмів мобілізації в країні.
611
Окупанти 68 разів обстріляли прикордонні території Сумської та Чернігівської областей
Окупанти застосовують весь наявний арсенал озброєння для ударів по Сумщині та Чернігівщині, російські загарбники 68 разів обстріляли прикордонні території.
495
Військово-морські сили підтвердили ураження корабля Росії в Криму
У Військово-морських силах ЗСУ підтвердили ураження російського судна Коммуна в Севастополі вранці 21 квітня.