Всі новини за 2024-08-08

618
Зірка OnlyFans із рекордом взяла медаль на Олімпіаді-2024
Канадська стрибунка з жердиною Аліша Ньюмен здобула бронзову медаль Олімпіади-2024 та встановила національний рекорд, подолавши планку на висоті 4.85 метра.
443
Менш ніж за дві доби Україна взяла під контроль більше території, ніж звільнила у 2023 році, – The Telegraph
Під час боїв у Курській області Україна менш як за 48 годин взяла під свій контроль більше територій, ніж звільнила під час контрнаступу на фронті влітку 2023 року. Цей наступ показав, що Росія не винесла уроків після захоплення "вагнерівцями" Ростова під час заколоту в червні 2023 року.
358
"Це не ескалація": у Пентагоні прокоментували події у Курській області
У Сполучених Штатах Америки не вважають, що події у Курській області країни-агресора Росії можуть стати ескалацією війни. Україна робить те, що потрібно для досягнення успіху на полі бою.
655
Саїв і скандал: незадекларована Tesla та напад на журналістів у розслідуванні про головного міграційника Івано-Франківщини
Начальник управління Державної міграційної служби України в Івано-Франківській області та обласний депутат від "Слуги народу" Сергій Саїв накинувся на журналістів під час зйомок розслідування про його статки.
565
ВАКС відмовився скасувати арешт Сахалінського родовища
Вищий антикорупційний суд відхилив позов компаній, які мають право на видобуток газу на Сахалінському родовищі, що в Харківській області, щодо скасування арешту їхнього майна.
361
У соцмережі злили листування одного із захоплених під Суджею солдатів РФ
У соцмережах показалилистування одного з військовослужбовців, які були захоплені в районі Суджі Курської області.
482
Яхта вдови Стіва Джобса протаранила судно мексиканського мільярдера
Мегаяхта Лорен Павелл Джобс, вартість якої становить $140 млн, протаранила судно Рікардо Салінаса і ледь не пішла на дно.
630
У Міноборони Франції розповіли про успіхи ЗСУ в Курській області
У відомстві заявили, що Сили оборони України скористалися ефектом несподіванки. Крім того, російські сили там виявилися менш підготовленими, ніж на Донбасі та Харківській області.
471
У Харкові знову зросла кількість постраждалих після удару «Іскандером»
У Харкові кількість постраждалих після удару «Іскандером» по Шевченківському району досягла 13 людей.
552
ВАКС визначив заставу ексначальнику податкової Харківщини
Вищий антикорупційний суд застосував запобіжний захід у вигляді 10 млн грн застави до колишнього виконувача обов’язків начальника Головного управління Державної податкової служби України у Харківській області Василя Гладченка.
402
Окупанти скинули авіабомбу на Селидове: 2 загиблих, 11 поранених, пошкоджено 20 багатоповерхівок
У четвер ввечері російські війська скинули на місто Селидове в Донецькій області планерну авіабомбу, внаслідок чого загинули двоє людей, ще 11 дістали поранення.
615
Кремль наказав пропагандистським медіа порівнювати події в Курській області з Курською битвою, - росЗМІ
В Адміністрації Володимира Путіна майже три дні думали, як пропагандистські ЗМІ мають розповідати про військову операцію в Курській області, і придумали, що її потрібно порівнювати з Курською битвою і запевняти, що Путін "нікого не кине в біді".
558
У РФ знали про атаку на Курську область за два тижні, але проігнорували дані, - Bloomberg
Російське військове командування знало про підготовку атаки на Курську область. Однак вони не проінформували про це диктатора Володимира Путіна.
368
У Литві скасують пільги на працевлаштування для українців без тимчасового захисту
У Литві з вересня перестануть діяти пільги на працевлаштування іноземців без статусу тимчасового захисту, які не можуть повернутися до України.
605
Насібов програв фінал Олімпіади-2024 в греко-римській боротьбі
Український борець греко-римського стилю Парвіз Насібов програв іранцю Саїду Есмаїлі Лейвесі вирішальну сутичку олімпійського турніру.