Всі новини за 2024-08-18

484
Британія вирішила відкрито визнавати застосування своєї зброї в Курській області, - Times
Уряд Британії під керівництвом Кіра Стармера свідомо не приховує, що постачає зброю для операції ЗСУ у Курській області.
369
Блінкен вирушив до Ізраїлю, сподіваючись укласти угоду про перемир’я в Газі, - ЗМІ
У неділю, 18 серпня, державний секретар США Ентоні Блінкен розпочав свою дев’яту дипломатичну місію на Близькому Сході від початку нападу ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня 2023 року. Турне Блінкена спрямоване на посилення дипломатичного тиску з метою досягнення угоди про припинення вогню в Газі.
395
Жодних прямих чи непрямих переговорів з Україною не було, - Захарова
У МЗС РФ відреагували на статтю американського видання Washington Post про те, що операція ЗСУ в Курській області нібито зірвала таємні перемовини між країнами щодо припинення ударів по енергетичних об’єктах.
639
Нам потрібне пришвидшення постачання від партнерів, - Зеленський
Президент Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав партнерів пришвидшити постачання військової допомоги Україні.
521
Російська армія здійснила 89 обстрілів Сумщини протягом дня
18 серпня росіяни здійснили 89 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 222 вибухи.
627
Путін вперше від початку повномасштабного вторгнення в Україну прибув до Азербайджану
У неділю, 18 серпня, диктатор РФ Володимир Путін прибув із офіційним візитом до Азербайджану. Це перший його візит до цієї країни від початку повномасштабного вторгнення в Україну.
573
Морпіхи 501 окремого батальйону зняли російський триколор у Курській області
Українські воїни під час виконання бойових завдань зняли триколор РФ в одному з населених пунктів Курської області.
432
Окупанти дроном атакували автомобіль під Херсоном: постраждали 5 цивільних
Російські окупанти сьогодні, 18 серпня, дроном атакували цивільне авто в Херсонській області. В результаті ворожої атаки п’ять людей отримали поранення.
482
У Монако помітили черговий Rolls-Royce на українських номерах
У мережі з’явилося нове відео на якому розкішний Rolls-Royce на українських номерах впевнено рухається по вулицях Монако.
653
Зеленський розповів про доповідь Сирського: по всіх напрямках - наші молодці
Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський сьогодні доповів про ситуацію на фронті. По всіх напрямках українські військові показують гарний результат.
459
Нетаньяху вважає, що шанси на звільнення заручників у Газі невеликі, - ЗМІ
Прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху дотримується думки, що шанси на угоду щодо звільнення заручників у Газі "невеликі".
607
У Київській області внаслідок ранкової ракетної атаки пошкоджено 50 приватних будинків
Внаслідок ранкової ракетної атаки РФ у Київській області зафіксовано пошкодження в шести садових товариствах та трьох населених пунктах.
606
"Росатом" забезпечує додаткові доходи для РФ через "дочку" у Нідерландах, - NOS
"Росатом" за допомогою дочірньої компанії в Нідерландах регулярно забезпечує додатковий дохід до російського бюджету, зокрема під час війни в Україні.
629
У Північній Ірландії евакуювали сотні сімей після знахідки часів Другої світової війни
У Північній Ірландії евакуювали сотні будинків. Це сталось після того, як правоохоронці знайшли бомбу, яка, ймовірно, лежить від часів Другої світової війни.
505
Ізраїль заявив про ліквідацію ще двох високопосадовців ХАМАС
Ізраїль повідомив про ліквідацію ще двох високопосадовців угрупування ХАМАС, які згідно з заявою ЦАХАЛ брали участь у плануванні стрілянини в Йорданській долині.