Всі новини за 2024-08-25

264
Третя штурмова оприлюднила перше відео з наступу на Харківщині
Третя штурмова оприлюднила перші кадри з наступу бригади на Харківщині. 22 серпня військові офіційно підтвердили просування українського війська на напрямку.
246
У Києві помер мобілізований, який потрапив у розподільчий центр
Про це пише український паблік, який висвітлює тему мобілізації.
511
Військові критикують Олега Ляшка за некомпетентність у командуванні батальйоном БпЛА та неефективні рішення
Рядові військовослужбовці скаржаться на те, що колишній політик Олег Ляшко, який очолив батальйон БпЛА, проявляє некомпетентність у військовій справі
469
Команда Телеграм уперше відреагувала на затримання Павла Дурова
Telegram дотримується законів ЄС, включно із Законом про цифрові послуги — його модерація відповідає галузевим стандартам і постійно вдосконалюється, — команда Телеграм уперше відреагувала на затримання Павла Дурова
415
У ЗМІ потрапила інтимна переписка генерал-майора РФ із дружиною й коханками
Журналісти отримали доступ до архіву особистого листування російського генерал-майора, заступника командувача 11-го армійського корпусу й учасника війни проти України Олексія Полякова. З’ясувалося, що за півтора роки в одруженого окупанта були стосунки зі щонайменше п’ятьма жінками.
324
На Херсонщині через обстріли РФ за день двоє загиблих і шестеро поранених, - ОВА
Протягом дня, 25 серпня, унаслідок російських обстрілів загинуло двоє цивільних. Ще шість людей зазнали поранень, повідомляє місцева влада.
565
Зеленський збирає на завтра нараду щодо зрадників, які втекли з України
У понеділок, 26 серпня, відбудеться нарада за участі керівників правоохоронних та силових органів щодо зрадників, які втекли з України. Зокрема, щодо їх відповідальності за скоєне.
264
Затримання Дурова допоможе протидіяти російській агресії, — керівник ЦПД Коваленко
У Центрі протидії дезінформації Ради національної безпеки і оборони вважають, що затримання засновника Telegram Павла Дурова допоможе протидіяти російській агресії.
531
Росіяни знищують свої ж населені пункти в Курській області, – Генштаб
Станом на неділю, 25 серпня, росіяни продовжують атакувати власні населені пункти в Курській області Росії, які перебувають під контролем ЗСУ.
286
Засновник керівної партії Грузії Іванішвілі знову виступив за броньованим склом
Олігарх і засновник партії влади Грузії "Грузинська мрія" Бідзіна Іванішвілі знову під час публічного виступу обгородився куленепробивним склом.
528
Зеленський: ЗСУ просунулись в Курській області та взяли під контроль ще два населені пункти
Військові Збройних сил України просунулись в Курській області. Ба більше українські захисники взяли під контроль ще два населених пункти.
364
У поліції показали кадри перших хвилин після удару РФ по готелю в Краматорську
В ніч на 25 травня російські окупанти завдали ракетного удару по готелю "Сапфір" у Краматорську. Правоохоронці показали кадри перших хвилин після атаки.
435
Дуров перебуває у міграційній в’язниці в аеропорту Ле Бурже
Його можуть утримувати там протягом чотирьох діб.
302
У Німеччині назвали ім’я злочинця із Сирії, який убив на міському святі трьох людей
У неділю німецька прокуратура оприлюднила ім’я 26-річного сирійця, підозрюваного у скоєнні численних ножових атак у західному місті Золінген, в результаті яких загинуло троє людей і ще вісім отримали поранення.
291
Норвезькі митники намагаються зупинити рекордну кількість спроб контрабанди наркотиків
Торік митна служба Норвегії здійснила 1 847 вилучень наркотиків – більше, ніж за попередні 10 років – у тому числі вилучили рекордну кількість кокаїну.