Народна артистка РФ Лія Ахеджакова звільнилася з московського "Современника"

Народна артистка РФ Лія Ахеджакова звільнилася з московського "Современника"
Народна артистка РФ Лія Ахеджакова звільнилася з московського "Современника"

Народна артистка Росії Лія Ахеджакова звільнилася із московського театру "Современника", якому служила з 1977 року. Як повідомляють джерела, актриса пішла за власним бажанням, "у зв’язку з чим трудові відносини з нею не можуть бути продовжені".

Перед тим, як зірка назавжди залишила місце своєї роботи, керівництво театру почало позбавляти її ролей та скасовувати вистави за її участю. Все через проукраїнську позицію Лії Меджидівни, яка відкрито засуджує злочинний путінський режим та терористичну війну в Україні. Про звільнення артистки написало пропагандистське видання РИА Новости із посиланням на прес-службу "Современника".

Напередодні з репертуару зняли всі вистави з Ахеджаковою. Зокрема, спектакль "Гра в джин", в якому вона грала одну з головних ролей. Як поділилася сама актриса, директор театру Юрій Кравець заявив, що скасувати виступи довелося через "гнівні листи" на адресу зірки.

"Директор попередив, що більше за мене в репертуарі не буде на вимогу якихось розгніваних людей, які пишуть йому листи. Сиджу і плачу. Я все розумію, знаю, хто це пише, хто це організовує", – поділилася зірка радянського кіно.

Народна артистка РФ Лія Ахеджакова звільнилася з московського  qhiqqhiddkiuzroz

Та й із колегами з театру у Ахеджакової стосунки були натягнутими. Путіністи не поділяли поглядів актриси, що показували всім своїм виглядом.

"Один мій партнер, Сашко Берда – ми у Віктюка з ним грали і багато років у "Квартирі Коломбіни" – раптом перестав зі мною вітатися. А коли він хворів, я їздила до лікарні, розмовляла з лікарями, говорила, що це приголомшливий, чудовий артист, допоможіть йому. Він був дуже хворий. І раптом він перестав зі мною вітатися... Я кажу: "Саша, ти зі мною не вітаєшся?" з тобою вітатися! "Я розплакалася. Ну, він пішов, не бачив цього", - розповідала артистка .

Очевидно, Ахеджакова не стала терпіти такого ставлення до себе та звільнилася за власним бажанням, незважаючи на те, що віддала "Сучасникові" 46 років свого життя.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Росія остаточно вийшла з Договору про звичайні збройні сили в Європі
У Тбілісі пройшла акція проти російської окупації
Учасниця "ВІА Гри", яка виступала проти війни, раптом дала задню і "послала" фанів: мій російський чоловік усіх забезпечує
Росія зараз виробляє 1,5 млн снарядів на місяць, — голова розвідки Естонії
29-річний онук Ротару, який ганебно втік з України, згадав про війну і моральну гідність
Експіарниця Регіни Тодоренко потролила співачку-зрадницю і відправила російську продюсерку до похоронного бюро
«Це був товстенний рофл»: український виконавець Бледний пояснив свої висловлювання про польську мову
США запросили Росію на саміт Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва у Сан-Франциско
Фаріон знову висловилася про «москворотих» у ЗСУ
Росіяни наростили виробництво ракет швидше, ніж очікувалося, – ISW

Коментарі:

comments powered by Disqus