Зеленський назвав очікування від Military-Tech форуму

Зеленський назвав очікування від Military-Tech форуму
Зеленський назвав очікування від Military-Tech форуму

Military-Tech форум відбудеться цього жовтня. Україна сподівається вже під час форуму підписати контракти з деякими підприємствами.

Про це розповів український президент Володимир Зеленський, як повідомляється в його інтерв’ю журналістці Наталії Мосейчук.

"Ми зробимо в жовтні такий форум, а саме Military-Tech форум в Україні. Приїдуть дуже багато підприємств із багатьох країн світу, різних континентів. Тут ніхто не бореться за кількість. Просто ми вважаємо, що головні компанії Military-Tech приїдуть. І ми будемо мати, зараз попрацюємо та будемо мати деяку конкретику та відповідні контракти", - пояснив Президент.

Зеленський пояснив, що західним підприємствам буде приваблива думка про відкриття своїх заводів на території України, адже в країн на сьогодні немає великої конкуренції.

Західні підприємці можуть вільно зайняти свою нішу, до того ж отримати "велику допомогу" від держави.

За словами Президента, уже зараз деякі підприємства розпочали будувати свої заводи в Україні, і держава підтримує їх усіма можливими способами, виділяючи землю, забезпечуючи безпеку та надаючи необхідні ресурси.

За словами Зеленського, деякі з цих підприємств будують просто під землею, щоб забезпечити додатковий захист.

Нагадаємо, віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров заявив, що Україна буде провідною країною у впровадженні інновацій в кібербезпеці, захисті об’єктів критичної інфраструктури та військовій сфері.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus